Odlučeno je: Sajmovi SurfaceTechnology i parts2clean neće se održati ove godine

Komentari: 0
Fotografija od: www.parts2clean.de

Nakon intenzivnih rasprava i razmatranja, odlučeno je: Sajmovi SurfaceTechnology GERMANY i parts2clean, koji su bili zakazani za oktobar u Štutgartu, ipak se neće održati ove godine. Oba događaja će se vratiti u redovnu rotaciju.

Nesigurnost izazvana pandemijom korona  virusa, opsežnim ograničenjima i higijenskim propisima održavanja sajmova u Baden-Württemberg i ograničenjima međunarodnog putovanja doveli su do situacije u kojoj SurfaceTechnology GERMANY and parts2clean, koji su bili predviđeni za 27. do 29. oktobra, neće biti održani ove godine. Odluku je doneo organizator u bliskoj koordinaciji sa savetodavnim odborima o sajmu.

„Snažno smo se borili za oba sajma, ali na kraju nema alternative otkazivanju“, kaže Olaf Daebler, direktor SurfaceTechnology GERMANY i parts2clean u timu Deutsche Messe AG. „Pod datim okolnostima, dva sajma u Štitgartu u oktobru ne bi bilo moguće uspešno održati. Kompanijama je potrebno pouzdano planiranje, koje je zahtevalo brzu odluku. Sada ćemo uložiti svu našu energiju za održavanje parts2clean u oktobru 2021. i SurfaceTechnology NEMAČKA u junu 2022.

Kada se trenutna situacija prevaziđe, oba događaja će biti potrebna više nego ikad. “

U brojnim razgovorima sa kompanijama i udruženjima poslednjih nedelja se pojavila sve jasnija slika: Zbog ekonomske krize u kojoj se neke kompanije bore za opstanak, trenutno su na dnevnom redu druge teme nego što su prisustvovanje sajmu.

Međutim, pitanje zdravlja i zaštite od infekcije je i dalje veoma važno. Bilo da se radi o poslovnim ili privatnim razlozima - veliki deo stanovništva smanjuje putovanja i kontakte. Naročito je međunarodno putovanje teško ostvarljivo. 

Novi datum za SurfaceTechnology NEMAČKA je od 21. do 23. juna 2022. u Štutgartu.

Sledeće godine, SurfaceTechnology AREA će takođe biti deo HANNOVER MESSE u aprilu 2021.

Vodeći međunarodni sajam Parts2clean je godišnji sajam. Sledeći datum mu je 5. do 7. oktobra 2021. u Štutgartu.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti