Izložba MachTech & InnoTech 2020. ponovo će okupiti predstavnike metaloprerađivačkog sektora od 6. do 9. aprila ove godine

Komentari: 0

Nove vage, industrijske mašine poslednje generacije, raznovrsni poslovni kontakti, odličan prateći program i nove ideje o budućnosti industrije. Očigledno da će ovo biti okruženje na MachTech & InnoTech 2020. godine.

12. po redu izdanje Međunarodnog foruma biće najveće do sada

Bugarski međunarodni forum okupiće sektor obrade metala i industrijskih tehnologija u Inter Ekspo centru od 6. do 9. aprila ove godine.

MachTech & InnoTech 2020. pružiće priliku za prikazivanje najnovijih trendova u mašinama za sečenje i obradu metala, mašinama za temperiranje i termičku obradu, alatima, laserskim i zavarivačkim tehnologijama, mašinskom inženjerstvu, hidrauličkim i pneumatskim uređajima, industrijskim sistemima za automatizaciju, industrijskim mrežama i softverom, 3D štampanje, elektronika i robotika i mnogi drugi. Među vodećim temama ponovo će se naći najnovija dostignuća iz Industrije 4.0.

Rast od skoro 40%

"Prošle godine štandovi izlagača bili su postavljeni u ukupno četiri izložbene dvorane Inter Ekspo Centra", naglašavaju organizatori. Zbog sve većeg interesovanja kompanija za učešće i razvoja sektora, u 2020. godini očekuje se nastavak širenja u nove izložbene prostore na sajmu.

Poslednje izdanje MachTech & InnoTech-a ostvarilo je rast broja kompanija koje učestvuju od skoro 40%. Forum je okupio izlagače iz Bugarske, Turske, Italije, Nemačke, Poljske, Mađarske, Rumunije, Austrije, Češke i Grčke. 

Robotizacija, automatizovani sistemi i 3D štampanje bili su među glavnim temama.

Posetioci su saznali više o kvalitetama i mogućnostima džinovskih mašina za obradu metala. Proizvodi i tehnologije privukli su pažnju bugarskih i stranih predstavnika kompanija proizvođača, dobavljača, distributera, uvoznika, poslovnih grupa, inovatora i posetilaca specijalizovanih obrazovnih institucija.

Forum je postao međunarodna platforma za razvoj poslovanja, umrežavanje i uspostavljanje novih tržišta. MachTech & InnoTech Ekspo 2019. takođe je privukao pažnju tajvanskih kompanija. Tokom prošlogodišnje izložbe, Tajvanski trgovinski centar organizovao je poslovnu posetu, a interesovanje predstavnika kompanija bilo je uglavnom usmereno na mašinstvo.

Kao i tokom svakog izdanja, i u 2020. izdanje MachTech & InnoTech posvetiće najveću pažnju potencijalnim stručnjacima koji se još uvek obučavaju. Tradicija učenika stručne škole "Elektronski sistemi" (TUES), koji je pridružen Tehničkom univerzitetu u Sofiji, da posete izložbu se nastavlja. "Ovde mladi istraživači imaju priliku da saznaju više o velikim mašinama, robotima poslednje generacije i savremenim softverom", komentarisali su organizatori.

Malo više od mesec dana ostalo je do izložbe MachTech & InnoTech Ekspo 2020. Tim radi punom brzinom. Možete da budete informisani o napretku radova na sajtu machtech.bg

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti