Ikona Agile-a stiže u junu u našu prestonicu – Džef Saterlend otvara 4. Agile Serbia Konferenciju

Komentari: 0

Agile Serbia konferencija organizovaće se po četvrti put 12. juna 2019. godine u Madlenianumu u Beogradu. Ova konferencija predstavlja najveći Agile događaj u SEE regionu.

Zvezda ovogodišnje konferencije je Džef Saterlend (Jeff Sutherland), tvorac i osnivač Scrum-a, najpopularnijeg Agilnog okvira u svetu. 

Agilnost se do sada najviše vezivala za IT sferu i kompanije za razvoj softvera. Međutim, moto “Agile, In&Beyond IT”, kao i sadržaj ovogodišnje konferencije govore da ne postoje granice u primeni agilnosti, kao i da ona može da bude podjednako savršeno rešenje u praksi bilo da se bavite projektnim menadžmentom, bankarstvom, finansijama itd.

Konferencija predstavlja idealnu priliku da se posetioci, upoznaju sa najnovijim trendovima i najaktuelnijim temama iz sveta Agile-a, sa Agilnim transformacijama i inovacijama.

Džef Saterlend (Jeff Sutherland)

Predavanja i radionice će održati na 3 scene a vodiće ih neki od najpriznatijih Agile eksperata i sertifikovanih Agile i Scrum trenera u Evropi i svetu. 

Pored Džefa, na konferenciji se očekuje oko 15 govornika iz zemlje i inostranstva, svetski eksperti iz oblasti primene Agilnih metodologija na projektima, u timovima za razvoj softvera, kao i u biznis timovima.

Takođe, planirano je i održavanje različitih diskusija, stručnih radionica, razgovora sa Agilnim ekspertima i bezbroj šansi za networking.

“Agile Serbia Konferencija je već prepoznatljiv evropski brend, posebno u IT industriji, u kojoj je primena Agilnih metodologija najzastupljenija. Svetski priznati stručnjaci iz oblasti Agile-a i IT industrije dolaze na konferenciju kao predavači.

Ove godine dovodimo Džefa Saterlenda, koji važi za legendu u svetu Scrum-a. Džef je kreator Scrum okvira i potpisanik Agile Manifesta, po čemu je ostavio neizbrisiv trag u razvoju projekata, ali i čovek koji je transformisao čuveni FBI”, izjavila je Jelena Ristić, direktor edukacija Agile Serbia.

“Cilj nam je, pre svega, da učesnicima omogućimo neverovatan doživljaj i iskustvo, koje će biti obogaćeno važnim stvarima koje mogu da primene u svojoj praksi. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa Agilnim trendovima i inovacijama.

Biće to svakako mesto ispunjeno kreativnom energijom profesionalaca koji žele da unaprede svoje veštine i znanje, što rezultira sinergijom ideja i mogućnostima koje se ne završavaju u konferencijskoj sali.

Zbog čega učesnici zaista odlaze puni pozitivnih iskustava i vrlo rado se vraćaju”, zaključuje Jelena Ristić.

Obezbedite svoje mesto na Agile Serbia Konferenciji i rezervišite svoju kartu putem zvaničnog sajta www.agile-serbia.rs, na kome možete pronaći i sve dodatne informacije o događaju i, govornicima.

Prijave su u toku, dobro došli!

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti