III STUDENTSKI PRIVREDNI FORUM

Komentari: 0

9. mart 2017, 10:00 časova, PKS, Resavska 15

Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih CEDEM, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Fakultetom političkih nauka Univerziteta u Beogradu, organizuje III Studentski privredni forum, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva omladine i sporta.

Forum će u prostorijama Privredne komore Srbije okupiti 150 studenata iz cele zemlje, predstavnike državnih institucija, privrednike i uspešne preduzetnike kako bi zajedno diskutovali o aktuelnim temama iz oblasti privrede i mestu mladih u privrednom ambijentu naše zemlje.

Na otvaranju će govoriti predsednik SANU akademik dr Vladimir Kostić, pomoćnica ministra za razvoj i visoko obrazovanje dr Vesna Mandić, dekan Fakulteta političkih nauka dr Dragan Simić, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović i direktorka Sektora za edukaciju Privredne komore Srbije Mirjana Kovačević.

Teme o kojima će se na ovogodišnjem Forumu govoriti su omladinsko preduzetništvo i pokretanje startapa, potencijal društvenih mreža za razvoj biznisa, dualno obrazovanje, privreda iz ugla velikih kompanija i mogućnosti za pronalaženje praksi u kompanijama, uz veliki broj pratećih radionica.

Kontakt za učesnike: Ivana Kovačević

| T: 011 33 04 532 | E: 011 33 04 532

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti