GTC X - BUDUĆI CENTAR ZA INOVATIVNE KOMPANIJE

Komentari: 0
Fotografija od: GTC grupa

GTC Grupa, jedan od vodećih investitora u oblasti komercijalnih nekretnina u centralnoj, istočnoj i južnoj Evropi, počela je radove na izgradnji još jednog vrhunskog poslovnog objekta u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu.

Odlikovaće ga specifična arhitektura koju potpisuje austrijski biro Atelier Thomas Pucher, koji je bio angažovan i na projektovanju kompleksa GTC Green Heart.

Bulevar Milutina Milankovića je izuzetno popularna lokacija za investitore, koja već sada ima 200.000 m2 poslovnog prostora A klase. Poslovnom kvartu, koji sve više uživa status srpske Silikonske doline i poslovni je dom svetski poznatih kompanija Nordeus, Nutanix, Endava, H Tech, TomTom i NCR, pridružiće se još jedna vrhunska zgrada kao inovativni centar iz koga ideje i projekti idu u svet.

GTC sa svojim iskusnim timom stručnjaka svakim novim projektom donosi na tržište inovativni dizajn eksterijera koga prati podjednako funkcionalan i moderan enterijer koji zakupci vide kao jedan od odlučujućih faktora za zakup. Najbolji dokaz je poslednji projekat koji potpisuje GTC, nedavno završeni Green Heart.

GTC X je vrhunski poslovni objekat ukupne površine 17.000 m2, koji je od prizemlja do osmog sprata projektovan da zadovolji najviše standarde modernog poslovanja. Specifičnom arhitektonskom idejom u oblikovanju objekta, sa izlomljenom fasadom i ukrštanjem dva trakta u osnovi u obliku slova X, kreira se optimalno prirodno osvetljenje radnog prostora.

U prizemlju je hol sa duplom visinom, salom za konferencije, restoranom i poslovnim prostorom. Na 8 spratova je savremeni poslovni prostor, koji je projektovan po principu “open space” kako bi obezbedeli fleksibilan i funkcionalan prostor visokog kvaliteta i komforne uslove za rad i boravak njegovih korisnika.

Fotografija od: GTC grupa

Potrebe za parkiranjem su rešene na tri nivoa podzemne etaže sa 330 parking mesta.

Enterijer objekata je dizajniran u konceptu modernog arhitektonskog izraza, sa upotrebom savremenih formi, materijala i boja.

Odlikovaće ga visok kvalitet završnih radova sa visinom spratova od 2,80m, izdignutim podom, visoko efikasnim podnim oblogama, personalizovanim dizajnom, ali i mogućnost da organizacija prostora i dizajn enterijera budu u potpunosti prilagođeni potrebama i specifičnim zahtevima zakupca.

Po završetku objekta koji je planiran za septembar 2022, GTC X će postati centar poslovanja za one inovativne kompanije kojima je radni prostor važan faktor za balans između rada i kreativne pauze, poput najuspešnijih primera iz svetske prakse.

Projekat X kao i svi dosadašnji projekti kompanije GTC, je projektovan i biće izveden u skladu sa prestižnim GOLD LEED sertifikatom, međunarodno priznatim sertifikacionim programom gradnje energetski visoko efikasnih objekata.

Investitor objekta, internacionalna kompanija GTC je u Srbiji u prethodnih 20 godina realizovala brojne projekte, poput GTC Fortyone i GTC Green Heart koji se nalaze u neposrednom okruženju budućeg GTC X.

O kompaniji:

GTC Srbija je deo GTC internacionalne grupe, vodećeg izvođača za centralno i istočno evropsko tržište od 1994. u tri ključna segmenta u oblasti nekretnina: poslovnom, komercijalnom i stambenom.

Od svog osnivanja, GTC grupa je razvila preko 1.000.000 m² prostora, i uspešno prodala više od petnaest objekata.

Sa sedištem u Poljskoj, GTC je lider u 10 zemalja u regionu: Srbija, Mađarska, Poljska, Republika Češka, Rumunija, Hrvatska, Bugarska, Slovačka, Rusija i Ukrajina.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti