cargo-partner otvara Logistički centar u Sofiji

Komentari: 0

cargo-partner gradi moderan logistički centar u blizini aerodroma u Sofiji, čije je otvaranje planirano početkom 2018. godine. Investicija od 30 miliona leva (preko 15,3 miliona evra) obezbediće više od 20 radnih mesta.

Shodno korporativnom planu koji se ogleda u proširenju svetskih skladišnih kapaciteta, trenutno je u fokusu izgradnja novog logističkog centra u Sofiji.

Novi logistički centar će se prostirati na više od 16 500 m², imaće 22 000 paletnih mesta, kao i kancelarije na 2 000 m². Ovaj novi objekat će biti izgrađen pored već postojećeg objekta koji se prostire na 10 000 m² i koji posluje od 2015. godine.

Lokacija blizu aerodroma u Sofiji, pruža direktne veze sa metro stanicom i železničkim linijama, kao i lak pristup autoputu, a skladište će biti posebno pogodno za skladištenje vangabaritnog tereta i rezervnih delova, kao i vredne carinske robe. Objekat će imati temperaturni opseg od +5 do +25°C.

Generalni direktor ove kompanije, Stefan Krauter je izjavio: “Nakon započete izgradnje modernog informativnog logističkog centra u Beču, novo skladište u Sofiji je drugi važan korak u ekspanziji naših logističkih kapaciteta širom Evrope.“ 

Anton Stoykov, direktor kompanije cargo-partner u Bugarskoj se nadovezao: „Koristimo najnovije trendove tehnologije u logistici i vrhunsku opremu - koja našim klijentima nudi ne samo skladištenje, već potpuno logističko rešenje prilagođeno njihovim zahtevima.“

Ostale trenutne investicije ove kompanije uključuju i nedavno proširenje skladišta u Dunajskoj Stredi, u Slovačkoj na ukupno 20 000 paletnih mesta, kao i planirano otvaranje logističkog centra sa preko 6 000 paletnih mesta u Hamburgu u Nemačkoj u oktobru ove godine, dok je planirana i izgradnja novog skladišta sa 20 000 paletnih mesta u Ljubljani u Sloveniji u 2018. godini.

Otvaranje logističkog centra u Sofiji odražava posvećenost podsticanju lokalne ekonomije i omogućiće 20 novih radnih mesta. 

 

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti