58. BEOGRADSKI SAJAM NAMEŠTAJA - PONOVO PRED NAMA U PUNOM SJAJU

Komentari: 0

Najvažniji događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja u jugoistočnoj Evropi, 58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, uz 58. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju, ponovno je mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i uvek zainteresovanih posetilaca.

Od 8. do 13. novembra 2022. godine na Beogradskom sajmu održaće se tematski sadržajan privredni događaj, koji je uspeo da spoji drvnu i industriju nameštaja sa kreativnom sferom, dizajnerima i mladim umetnicima koji čine osnov njene pokretačke snage za budućnost.

Ovaj reprezentativni događaj biće prilika da se na jednom mestu vide proizvodi visokog kvaliteta, domaće i regionalne proizvodnje, ali i svetskog renomea, dostupni na našem tržištu. Izlagački program objedinjuje sve segmente opremanja i uređenja enterijera, eksterijera, objekata različitih namena, prateći stilove i potrebe savremenog čoveka u životnom prostoru i radnom ambijentu.

Sajam nameštaja na Beogradskom sajmu će i ove godine kao internacionalni skup i komunikacijska platforma, okupiti i povezati veliki broj poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regiona, svih krajeva Evrope i sveta, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja, ali i mlade dizajnere koji će dobiti priliku da svoje proizvode izlože na velikoj sceni.

58. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju tradicionalno će se održati istovremeno, od 8. do 12. novembra 2022. godine.

Prirodni resursi i potencijali Srbije, rast potražnje za drvetom kao sirovinom, perspektiva upošljavanja sve većeg broja ljudi u ovom sektoru, uz jasnu biznis orijentaciju sajma i afirmaciju domaćih prozvođača iz oblasti drvne industrije doprineli su da se ovaj događaj razvija i predstavlja sve širu paletu proizvoda velikom broju kupaca i posetilaca ove sveobuhvatne manifestacije.

Proizvodi za građu, površinsku obradu drveta i spajanje proizvoda, okovi i ukrasi za nameštaj kao i bogat izbor tekstila, tkanina, kože i tehnološki inoviranih materijala za nameštaj, predstavljaju raznovrsni asortiman izložbene ponude.

Posebnu celinu tokom trajanja sajma činiće već poznata Izložba mladih dizajnera, na kojoj će posetioci imati priliku da pogledaju radove mladih i perspektivnih autora, fakulteta i škola, jer je cilj ove izložbe da “svetlo baci” na zvezde u usponu koje ćemo nastaviti da pratimo u narednim izdanjima sajma.

Veliki broj prestižnih kompanija koje će izlagati ove godine pokazuju da je Beogradski sajam sve atraktivniji i da se vraća na mapu bitnih evropskih dešavanja.

Vrhunac manifestacije predstavlja nagrada Zlatni ključ koju internacionalni žiri dodeljuje najuspešnijim izlagačima za 2022. godinu.

Nastaviće se i Dizajn specijalitet Beogradskog sajma nameštaja – Design Talks – razgovori sa dizajnerima i arhitektama, koji će se odvijati svih šest dana trajanja Sajma, a koji će ove godine okupiti veliki broj eminentnih govornika iz cele Evrope.

Dobro došli na 58. Sajam nameštaja!

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti