Zenički privredni sajam, poznat kao ZEPS, sprema se za povratak povodom svog 30. rođendana

Komentari: 0

Zenički privredni sajam, poznat kao ZEPS, sprema se za spektakularan povratak povodom svog 30. rođendana, koji će biti obelžen od 01 do 05. oktobra na Kamberovića polju.

"Obilježavajući trideset godina uspješnog djelovanja, ZEPS nastavlja s misijom promovisanja industrijskog razvoja, inovacija i poslovnog umrežavanja. Nebrojeni su primjeri u kojima su iskoristili upravo ZEPS za uspostavu poslovnih kontakata koji su kasnije rezultirali brojnim uspješnim projektima i poslovnim saradnjama. Uz stalni rast broja izlagača iz cijelog svijeta, sa prostorom od preko 20.000 m², u centru grada Zenice koja slovi za kičmu privrede i porektač razvoja cijele Bosne i Hercegovine, ZEPS se nametnuo kao centralno mjesto za proizvođače, kupce, zastupnike, trgovce, udruženja i investitore, željne stvaranja novih poslovnih mogućnosti." navode iz ZEPS-a.
Do sada ZEPS je okupio impresivnih 12.122 izlagača i privukao čak 1.473.894 posetilaca, čime je postao epicentar poslovnih prilika i povezivanja u regiji.

Ovogodišnji sajam obećava još intenzivniju atmosferu s fokusom na direktnim kontaktima, prezentacijama raznovrsnih privrednih grana te kolektivnim izložbama država, regija, općina i udruženja.
U vrieme Sajma biće održan i veliki broj stručnih skupova koji će također okupiti veliki broj privrednika.
Prijavne obrasce i ostali materijal možete preuzeti na ovom linku - https://zeps.ba/docs/

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti