Završena “SEE Automotive Connect & Supply” konferencija

Komentari: 0
Fotografija od: cargo-partner

30. i 31. maja održana je deveta po redu “SEE Automotive Connect & Supply” konferencija u Beogradu u hotelu Crowne Plaza.

Automobilski klaster Srbije ugostio je preko 250 učesnika iz kompanija iz Jugoistočne Evrope, a program vodi više od 20 govornika koji su najznačajniji OEM proizvođači i TIER1&2 kompanije.

Cilj konferencije je povezivanje OEM proizvođača, TIER1&2 kompanija i relevantnih javnih institucija kako bi dodatno pomogli razvoj automobilske industrije u regionu.

Connect & Supply je jedan od najznačajnijih stručnih i poslovnih skupova u ovom delu Evrope. To je prilika za učesnike da se upoznaju sa svetskim trendovima, izazovima i planovima proizvođača, ali i da zajedno omoguće doprinos daljem razvoju sektora i novim konceptima.

Automobilski klaster Srbije u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS) organizovao je i poslovne sastanke za kompanije iz ovog, ali i pratećih sektora. Važno je napomenuti da je konferencija zapravo dvodnevno druženje koje posetiocima omogućava da jedni drugima budu na raspolaganju za razgovor, diskusiju, umrežavanje i razmenu iskustava i znanja.

O utiscima o samom događaju razgovarali smo sa predstavnikom logističke kompanije cargo-partner koja je ovogodišnji zlatni sponzor - Nebojšom Đekićem (direktor prodaje i razvoja cargo-partner Srbija).

“Automobilska industrija je vrlo dinamična, zbog čega događaji poput ovog omogućavaju da se zajedničkim snagama borimo za njenu evoluciju. Mi smo već tradicionalna podrška ove konferencije, kao što smo i u praksi tu da podržimo naše klijente i osvestimo da vrlo često outsourcing logističkih usluga može pozitivno da se odrazi na profilt njihovog poslovanja.

Naš portfolio dodatnih usluga, hitnih servirsa i novih ruta se iz godine u godinu širi, te sa zadovoljstvom svake godine na ovoj konferenciji upoznajemo tržište sa istim. Ovde smo takođe, ne samo da bismo ostvarili saradnje, već i da bismo bili u koraku sa najsavremenijim rešenjima i konceptima koje nam moderno doba donosi, ali i kako bismo prikupili povratne informacije o potrebama koje nastaju kao njegov rezultat.” – rekao je Nebojša.

cargo-partner je učesnike prodrmao sa kvizom znanja iz oblasti automobilske industrije i najbrže rekordere nagradio sa poklonima.

Ovogodišnje teme na konferenciji su trendovi i tehnologije koje oblikuju automobilsku industriju sadašnjice, pametna proizvodna rešenja, visoka tehnologija i logistika koja pokreće industriju.

Vozila se menjaju brže nego ikad, zbog čega su OEM proizvođači i njihovi dobavljači primorani da kontinuirano preispituju svoje procese i njihov kvalitet. Sa druge strane svetska dešavanja ugrozila su globalne lance snabdevanja velikih svetskih brendova, zbog čega nas ovo dovodi do zaključka da je snažno partnerstvo učesnika u tom lancu zapravo ključ za uspeh.

U cargo-partneru spremni smo da razvijamo specijalizovana rešenja za naše klijente i da ih u potpunosti prilagodimo njihovim potrebama, dok nam globalna mreža sopstvenih kancelarija i partnera širom sveta omogućava da naše ideje sprovedemo u delo.” – dodao je Đekić.

Logistička kompanija posebno je istakla EMERGENCY servis kojim raspolaže. Isti podrazumeva 24-časovnu podršku 365 dana u godini, brzu realizaciju, hitne čarter letove, helikoptere, mogućnost kurira na letu, brza drumska rešenja, kao i neprekidan rad na poboljšanju procesa koji će biti briga posebne kontakt osobe koja se dodeljuje svakom klijentu.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti