Zašto Beograd postaje centar za bogate i uspešne poslovne ljude iz celog sveta!

Komentari: 0

Krajem septembra (28 i 29.9.) Beograd će postati centar za bogate i uspešne poslovne ljude iz celog sveta! Očekuje se dolazak velikog broja stručnjaka za upravljanje bogatstvom.

Na jednom mestu okupiće se, stručnjaciiz oblasti bankarstva i finansija, zakona, nekretnina, drugih državljanstava i rezidencija, investicija i fondova, međunarodnog poreskog planiranja, upravljanja kapitala i wealth menadžmenta...

Forumi za poslovno povezivanje i međunarodnu saradnju

Forumi, poput ovog, održavaju se uspešno po celom svetu, radi povezivanja i ostvarivanja međusobnih kontakata. Pored toga, oni su idealna prilika za predstavnike medija da se informišu o novostima, u oblasti ekonomije, biznisa i poslovanja o globalnim svetskim trendovima. Beograd kao centar Srbije i jedna od metropola Evrope, tek prošle godine je dobio ovakav forum.

Najskuplji paketi skoro su rasprodati!

Kao što se obično i događa na ovakvim forumima, najskuplji paketi se prvi rasprodaju. Njih su već rezervisali uspešni investitori i kompanije iz inostranstva. Ostala su još samo 4 mesta da se popune svih "16 zlatnih paketa" koji uključuju i izlaganje od 30 minuta, štand, paket ulaznica, promotivni film, popuste i dodatne privilegije.

Inače, karte za BelgradeWealth forum kreću se od 180 evra do 2 900 evra. Cena paketa foruma u Beogradu znatno je niža nego cena paketa sličnih foruma u Monaku, Londonu, Barseloni i drugim poslovnim centrima u svetu. Tako na primer, za poslovni forum u Ženevi, potrebno je izdvojiti 2000 evra samo za ulaznicu.

Karte se mogu rezervisati i on-line

U korak s razvojem digitalnih medija i komunikacije, više ne morate da prelazite hiljade kilometara da biste završili neki posao ili rezervisali svoj mesto! Karte za forum mogu se kupiti i on-line preko servisa za prodaju karata ili direktno od organizatora.

Sve detaljnije informacije o govornicima i uslugama možete naći na sajtu: www.belgradewealthforum.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti