Vebinar - Sve što ste želeli da znate o PLM-u, a niste imali koga da pitate

Komentari: 0

O PLM-u se priča decenijama i svi se slažemo da je PLM okosnica upravljanja proizvodima, međutim, kada treba da se odlučimo za implementaciju takvih rešenja, uvek nešto iskrsne.

Svi se slažemo da je upravljanje životnim ciklusom proizvoda osnova za pravovremeno donošenje pravih odluka, da ne možemo govoriti o digitalizaciji procesa i Industriji 4.0 i 5.0 ako ne upravljamo proizvodom koji razvijamo, proizvodimo i prodajemo.

Ima dosta literature na tu temu, ali se retko nađemo u krugu ljudi koji se bave ovom oblašću i koje muče slične nedoumice.

Na vebinaru ćemo pokušati da odgovorimo na pitanja koja možete da nam pošaljete do 20.05.2022.

Neka od njih su:

• Kako odabrati pravo PLM rešenje?

• Zašto menjati postojeći PLM sistem?

• Moji saradnici ne žele da koriste PLM. Šta sad?

• „Preskupo je“, kaže direktor. Da li je zaista?

• Da li je Product Lifecycle Assesment deo PLM-a? Ili obrnuto?
Postavite nam svoje pitanje putem linka za prijavu.
Vidimo se 26. maja - PRIJAVA

Predavač: Davorka Vilus Vičič je diplomirani mašinski inženjer sa više od 20 godina iskustva u proizvodnji. Iskustvo je sticala kao projektant, šef tehničke podrške, rukovodilac razvojne informatike u brodogradnji, automobilskoj i IT industriji. Radi u CADCAM Grupi kao PLM konsultant i na taj način pomaže kompanijama na putu digitalne transformacije.

Ukoliko ste propustili neki od vebinara, možete ga pogledati na našem YouTube kanalu.

Kliknite OVDE i izaberite vebinar






















CADCAM Data, Sanska 32, 11 010 Beograd ,Tel: +381 11 396 2631 , Fax: +381 11 396 2631
E-mail: info.rs@cadcam-group.eu , https://www.cadcam-group.eu/rs/
Copyright CADCAM Group 2020

Vaša e-mail adresa nalazi se u bazi koja je vezana za našu dosadašnju saradnju gde smo vam pružali korisne informacije za vaše poslovanje, lični i karijerni razvoj. CADCAM Grupa je usklađena sa Opštom uredbom o zaštiti podataka i ovim putem želimo da vas obavestimo da vašim ličnim podacima upravljamo prema Uredbi.
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi Pravila privatnosti i obrade podataka, možete nas kontaktirati putem naše email adrese info.rs@cadcam-group.eu
U svakom trenutku imate pravo da se usprotivite legitimnom interesu obrade vaših ličnih podataka u svrhe marketinga i marketinškog profilisanja i u tom slučaju više nećemo obrađivati vaše lične podatke u navedene svrhe. Ukoliko želite da se odjavite od primanja naših obaveštenja, kliknite ovde.




 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti