Vebinar na temu novih obaveza javnog i privatnog sektora

Komentari: 0
Fotografija od: PKS

Poslovna akademija PKS nastavlja sa organizovanjem radionica sa ciljem upoznavanja zainteresovanih privrednih subjekata sa aktuelnostima u sistemu eFaktura.

Sledeća radionica će se održati 19. jula u formi Vebinara na temu: “ Obaveze javnog i privatnog sektora od 01. jula 2022’’.

Predviđen je interaktivan rad sa polaznicima, koji objedinjuje praksu i teoriju. Takođe, biće objašnjena primena Zakona o elektronskom fakturisanju i podzakonskih akata i omogućen praktičan rad na demo verziji eFaktura.

Teme koje će biti obradjene su: Obaveza prijema elektronskih faktura od 01. jula 2022. godine kao i praktičan prikaz registracije na portalu za elektronsku identifikaciju kao i prijavljivanje i rad u sistemu e-fakture. Na vebinaru će takođe biti reči i o obavezi elektronskog evidentiranja obračuna pdv-a.

Seminar je namenjen privatnom i javnom sektoru - direktorima, rukovodiocima i zaposlenima u svim delatnostima privatnog i javnog sektora koji su u obavezi da primenjuju sistem elektronskog fakturisanja od 01.05.2022. godine, da primaju E-fakture i vrše elektronsko obračunavanje PDV-a od 01.07.2022. godine.

Po završetku ovog seminara, polaznik će biti upoznat sa odredbama Zakona o elektronskom fakturisanju i podzakonskim aktima i praktično osposobljen za pristup i rad na demo verziji eFaktura.

Predavači su Snežana Matejić, poreski i finansijski savetnik i Slavica Mirašević, diplomirani inženjer organizacionih nauka, stručnjak za podršku aplikacijama.

Više informacija je raspoloživo na sajtu :https://pks.rs/strana/sekcija/kalendar-seminara, preko kojeg se može izvšriti i prijava učešća. 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti