U Srbiji postali zvanično dostupni Dualtron električni trotineti

Komentari: 0
Fotografija od: Elektro Balkan

Električnih trotineta je sve više oko nas. Zapravo eksplozija se desila još u toku prošle godine (2019-te) a ove godine se, rekli bi smo, nastavlja gotovo pa eksponencijalni rast.

No bez obzira na to postoji značajna skupina ljudi koji ne vide rešenje za svoju lokalnu elektromobilnost u električnim trotinetima i to uglavnom zato što su oni "slabašni".

Da li zato što vozač ima preko 80-90kg, i/ili često vozi po brdovitom terenu (čak iako je grad u pitanju), tek većina modela koji su u ponudi na našem tržištu se teško bore sa ovakvim zadacima.

Oni malo upućeniji u svetska zbivanja znaju da je u razvijenijim (i platežnijim) zemljama ponuda značjno šira, što obuhvata i snažnije modele.

Međutim, od nedavno je čekanju na jače i sposobnije modele električnih trotineta došao kraj.

Da se Srbija sve više i više pojavljuje na mapi društava koja prave smelije iskorake u pravcu elektrifikacije prevoznih sredstava govori i to da je od nedavno čuveni brand Dualtron električnih trotineta zastupljen i na našem tržištu.
Firma iz Beograda koja posluje već skoro dve decenije, doduše u potpuno drugoj branši, je prepoznala značaj elektrifikovanih vozila i postala zastupnik Dualtron i Speedway brendova, svetski poznatog proizvođača ovih tipova vozila Mini Motors.

Elektro balkan je napravio recenziju njihovog modela Dualtron Mini. Iako on spada u najslabiji Dualtron model, on je i dalje nekoliko puta jači od prosečne ponude ostalih modela na tržištu.

Pogledajte video recenziju i uverite se, ne samo o sposobnostima ovog modela, već generalno pravca kome stremi mikro-elektromobilnost.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti