U Srbiji i Makedoniji održan prvi RoadShow

Komentari: 0

HENNLICH kao generalni zastupnik firme igus® iz Nemačke organizovao je prvi put u Srbiji i Makedoniji igus® RoadShow.

U poslednjih pet godina, mobilni karavan prisutan je u različitim zemljama sveta, a posetom Srbiji i Makedoniji omogućeno je predstavnicima industrije da u sopstvenom gradu vide igus® energetske kablove i lance, klizne ležajeve, kao i 108 najnovijih proizvoda koji su premijerno prikazani na ovogodišnjem sajmu u Hanoveru; da ih tom prilikom isprobaju testiranjem već pripremljenih uzoraka i dobiju sve informacije u vezi sa igus® opremom i rešenjima, kao i da se bolje upoznaju sa igus® tehničkim i komercijalnim osobljem.

RoadShow je započet 08. oktobra u Makedoniji i to prvom prezentacijom u firmi Braco iz Velesa.

U periodu od 09. do 13. Oktobra igus® RoadShow posetio je Srbiju. Domaćin u Pirotu bila je firma TYGAR TYRES, u Čačku su to bile firme 9. Septembar-tissue converting i Stax technologies.

U Beogradu su održane tri prezentacije i to u Štark Areni, i kod firmi domaćina Visaris i Stan technologies.

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici industrije - mašinski i elektro inženjeri iz sektora razvoja i održavanja, kao i predstavnici nabavke, proizvodnje i medija. igus® karavan nastavio je svoj put u pravcu Ruminije, a našu zemlju posetiće ponovo naredne godine sa inovacijama na polju energetskih kablova, lanaca i kliznih ležajeva.

www.hennlich.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti