tesa - Eksperti za nove tehnologije i inovativna rešenja

Komentari: 0

Kompanija tesa je jedan od vodećih svetskih proizvođača rešenja u vidu samolepljivih traka za industrijske potrebe, trgovinu, krajnje potrošače i zanatlije. Kompanija ima 125 godina iskustva u tehnologiji izrade svih vrsta lepljivih masa, kao i neprekidnom razvoju inovativnih rešenja. tesa je globalni lider na tržištu u mnogim oblastima primene. 

Kompanija poseduje izuzetno visok nivo stručnosti u razvoju posebnih i specijalnih lepljivih masa, kao i u korišćenju složenih metoda nanosa i poseduje ogromno znanje o gotovo svim granama industrije. Oslanjajući se na stručno i kvalifikovano osoblje koje čini osnovu za razvoj, imamo za cilj da poboljšamo proizvodne procese i krajnje proizvode. 

tesa je članica Beiersdorf grupe, proizvođača uspešnih međunarodnih kozmetičkih brendova, uključujući NIVEA, Eucerin i La prairie. U isto vreme, tesa je vrlo uspešna od 2001. godine kao nezavisna korporacija i beleži konstantan rast. 

Kompanija ima skoro 5000 zaposlenih širom sveta, a više od 500 kolega radi u istraživanju i razvoju. Sedište kompanije je u Hamburgu u Nemačkoj, i pored 6 regionalnih sedišta i 14 proizvodnih lokacija, poslujemo u preko 56 filijala raspoređenih širom sveta. Zbog velikih ulaganja u istraživanje i razvoj, tesa je prepoznata kao veoma inovativna i moderna kompanija.

Svake godine se razvije oko 100 novih rešenja i proizvoda, u skladu sa zahtevima naših partnera, kao i usled promena u sve zahtevnijim proizvodnim procesima. Inovacija je osnova tesinog ekonomskog uspeha i dinamičnog rasta i siguran osnov za poziciju tehnološkog lidera u izuzetno jakoj konkurenciji.

Usled brzog prilagođavanja tržišnim trendovima, kompanija tesa je siguran i pouzdan industrijski trgovački partner, koji Vašoj cenjenoj kompaniji otvara pristup svim nivoima tesa proizvoda, usluga i rešenja, pružajući bezuslovnu podršku u svim segmentima.

Aplikacije i proizvodi za razne industrijske sektore kao što su proizvodnja nameštaja, automobilska industrija, sektor elektronike (npr.pametni telefoni, tableti), proizvodnja bele tehnike, građevinska industrija, farmaceutska industrija, metalna industrija, proizvodnja i obrada kože i tekstila, transportna i hemijska industrija, grafička industrija – štampa novina i časopisa, fleksibilne ambalaže i proizvodnja papira i kartona, sigurnosna rešenja za efikasnu zaštitu brenda i proizvoda, rešenja za pakovanje, solarna industrija, itd. - čine oko 76% prodaje kompanije tesa. 

Rešenjima u skladu sa izmenama industrijskih procesa i inovacijama spajanja i lepljenja, mnoge kompanije sve više zamenjuju tradicionalne metode omogućujući tako napredak, razvoj i značajno veću produktivnost uz maksimalnu optimizaciju proizvodnog procesa i uštedu vremena i resursa.

Nudeći najviši nivo kvaliteta proizvoda i usluge, kao i vrlo važne i neizostavne tehničke podrške, tesa svojim industrijskim trgovačkim partnerima pruža itekako konkurentnu prednost na tržištu. Naš portfolio proizvoda visokih performansi koji pokrivaju različita područja primene, kao što su spajanje, reparacija, maskiranje, pakovanje, osiguranje i mnoga druga, nudimo i specijalna rešenja razvijena po zahtevu naših partnera, uzimajuću u obzir sve specifičnosti aplikacije sa ciljem maksimalnog učinka i performansi.

Na osnovu potreba industrijskih partnera, tesa je u mogućnosti da ponudi visok nivo tehničke, marketinške i prodajne podrške koja će im omogućiti da se istaknu u svojoj konkurentnosti na sve zahtevnijem tržištu i doprineti njihovoj prepoznatljivosti.

tesa tape Kft.
Hillside Offices
Alkotás út 55-61
H-1123 Budapest
Hungary

Srbija i Crna Gora
Phone: +381 63 657 676
Fax: +381 21 897 677
E-Mail: dusan.jandric@tesa.com
Internet: www.tesa.com



 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti