Studenti i značaj emocionalne inteligencije: 9. Soft Skills Akademija

Komentari: 0

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (EESTEC) sa ponosom predstavlja devetu Soft Skills Akademiju, internacionalni seminar za razvoj ličnih i profesionalnih veština važnih za razvoj karijere!

Ove godine se pruža odlična prilika da 40 studenata sa Univerziteta u Novom Sadu unaprede svoju emocionalnu inteligenciju i nauče nešto više o njoj.

Ova akademija ce se održati 2-3. decembra i 9-10. decembara na Fakultetu tehničkih nauka.

Emocionalna inteligencija postala je ključna veština u savremenom svetu, kako u ličnom, tako i u profesionalnom životu.

Znanje iz ove oblasti omogućava ljudima da bolje razumeju sebe, svoje emocije i emocije drugih, što dalje doprinosi izgradnji snažnih meduljudskih odnosa, komunikaciji i efikasnom upravljanju stresom.

Profesionalni trener poslovnih veština Boris Teodosijevic, psiholog dr Jovana Trbojević Jocić, pokrajinski zaštitnik prava građana i asistent na Pravnom fakultetu u Novom Sadu Dragana Ćorić, kao i Branko Koprivica, poznati muzičar koji svoje životno iskustvo kroz motivacione govore deli na društvenim mrežama, samo su neki od predavača koji ce uveličati ovogodišnju Akademiju i polaznicima preneti svoja znanja i iskustva.

Ova sertifikovana četvorodnevna akademija posvećena je pružanju praktičnih alata i tehnika kako bi studenti unapredili svoju emocionalnu inteligenciju. Akademija ce obuhvatiti niz radionica, predavanja i interaktivnih sesija koje će studentima omogućiti da steknu dublje razumevanje ove važne teme.

Pored toga, učesnici ce imati priliku da razvijaju veštine kao što su samosvest, samopouzdanje, empatija i upravljanje emocijama, koje su ključne komponente emocionalne inteligencije.

"Idealna prilika da kroz 4 dana steknete prijateljstva i znanja koja ce vam svakodnevno biti od koristi tokom života!", izjavila je Sandra Jović ovogodišnji glavni organizator Soft Skills Academy, takođe i student sa Fakulteta tehničkih nauka.

Ako si student iz Novog Sada pozivamo te da se prijaviš na ovogodišnju akademiju, kao i da unaprediš svoje veštine i stekneš nova poznanstva.

Prijave su otvorene do 20.11.2023. a za više informacija posetite sajt https://ssa.eestecns.org/ i instagram profil https://www.instagram.com/softskillsacademy_ns/

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti