Startap festival „ViennaUP“ od 3. do 9. juna

Komentari: 0
Fotografija od: ©WirtschaftsagenturWien PhilippLipiarski

Festival inovacija i preduzetništva „ViennaUP“ ponovo se vraća u austrijsku prestonicu. Startapovi koji žele da ubede investitore u obećavajuće projekte i ideje imaće prilike od 3. do 9. juna da se predstave.

Bečka privredna agencija pripremila je brojne sesije, prezentacije, hakatone, seminare i prilike za uspostavljanje novih kontakata.

Kao i do sada, festival je decentralizovano organizovan. To znači da se različiti događaji protežu širom grada i pružaju učesnicima priliku da istraže Beč i upoznaju se sa bečkim startap-ekosistemom.

Bez obzira na privredni sektor i fazu rasta poslovanja, na festivalu svaki startap nađe svoju idealnu priliku i publiku.

Za razliku od konferencije „Web Summit“ u Lisabonu, koja se održava od 11. do 14. novembra, „ViennaUP“ želi da se istakne svojim decentralizovanim pristupom, tzv. „butik-konceptom“.

„Učesnici treba da budu motivisani da se aktivno kreću po gradu, umesto da ceo dan provode u velikoj konferencijskoj sali“, rekla je Gabriele Tacberger iz Bečke privredne agencije.

Prošle godine „ViennaUP“ je privukao 14.000 ljudi iz 96 zemalja.

Teme su bile socijalno preduzetništvo, održivost, kreativna industrija, žensko liderstvo i odgovorno korišćenje najnovijih tehnoloških rešenja.

Prijava i program: ViennaUP 2024 | The Startup Festival 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti