Šta investitori u građevinarstvu treba da znaju u Srbiji

Komentari: 0

Privredna Komora Srbije je za potrebe privrednika koji se bave investicijama u građevinarstvu organizovala jednodnevni seminar na temu " Šta investitori u građevinarstvu treba da znaju u Srbiji"

Na seminaru su predstavljene procedure koje privrednici moraju da prođu kada investiraju u građevinarstvo u Srbiji sa jasno objašnjenjenim lokalnih specifičnostima.

Polaznici su bili u mogućnosti da na jednom mestu sagledaju ceo proces investiranja u građevinarstvo u Srbiji i da na vreme uoče rizike sa kojima će se možda suočiti. Pored administrativno-tehničkih procedura, polaznici su dobili informacije o aktuelnom stanju na tržištu projektovanja, izvođenja i opremanja objekata sagledanog iz ugla investitora.

Uz to, na seminaru su prezentovana konkretna iskustva i saveti predavača sa dugim praktičnim iskustvom u sprovođenju građevinskih investicija u Srbiji

Seminar je tako koncipiran da polaznici dobiju primenljiva znanja, uključujući i analize rizika tokom celog procesa izgradnje objekata. Polaznici koji budu imali potrebu da dalje razviju neka od znanja i veština potrebnih za realizaciju investicija će dobiti savete na koji način se ta znanja mogu dobiti.

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti