Revolucija u pneumatici, Novi bionicki projekti, Edukacija za Industry 4.0

Komentari: 0

Otkrijte novu eru u pneumatici i budite svedok svetske premijere rešenja "Festo Motion Terminal" koja će se održati na predstojećem sajmu tehnike u Hanoveru. Tema sajma je "Integrisana industrija - Stvaranje vrednosti". Festo će prezentovati niz revolucionarnih rešenja koja spajaju digitalni svet sa pneumatikom, nove koncepte za monitoring sistema u okviru "cloud"-a, kao i Festo Didactic rešenja za edukaciju namenjena "Industry 4.0".

Štaviše, ove godine predstavljamo i nekoliko fascinantnih bioničkih projekata koji uvek privuku najviše pažnje kod posetilaca.

Sva dešavanja iz Hanovera možete pratiti na sajtu ili na Facebook stranici:

Festo na sajmu u Hanoveru

Festo Facebook

Revolucija u pneumatici: Šta je tajna o kojoj svi pričaju?

Tajna je Festo Motion Terminal. Revolucionarno rešenje koje donosi ogroman napredak na polju industrijske automatizacije. Festo Motion Terminal nije evolucija, radi se o pravoj revoluciji koja korenito menja dosadašnja pravila. Detaljnije informacije možete pronaći na sajtu:

Festo Motion Terminal

Bionički roboti i koncepti budućnosti: automatizacija sutrašnjice

Smart Bird, kengur, vilin konjic, leptiri, mravi, sve su to bili bionički projekti predstavljeni prethodnih godina u Hanoveru. Oni su poligon za istraživanje novih tehnologija koje mogu naći primenu u sistemima za automatizaciju u budućnosti. I ove godine će biti iznenađenja u Hanoveru. Već sada možete saznati više o njima:

Novi bionički projekti

Projekti iz oblasti superprovodnika

Budite u toku sa svim dešavanjima sa sajma u Hanoveru

Nove veštine: stručne obuke za "Industry 4.0"

Saznajte kako da "Industry 4.0" teoriju pretočite u praksu kroz unapređene Festo obuke. Festo Didactic će u Hanoveru prezentovati kompletan portfolio svojih usluga, od konsaltinga do stručnih obuka namenjenih "Industry 4.0".

Budite u toku sa Festo Didactic dešavanjima tokom sajma

Za sve tehničke informacije, informacije o mogućnostima za saradnju, uslovima prodaje ili rasporedu kurseva iz oblasti didaktike, kontaktirajte Festo.

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija

(011) 7853 900

(011) 7853 911 (fax)

info@festo.rs



 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti