REŠENJA U OBLASTI VAKUUMSKE TEHNOLOGIJE, PRIHVATNE, TEHNOLOGIJE SEČENJA, KOMPONENTE ZA STVARANJE VAKUUMA, KAO I REŠENJA ZA MANIPULACIJU ROBOM

Komentari: 0

www.fipa.com

FIPA GmbH je više od 30 godina inovativni partner za različite proizvode u vakuumskoj tehnologiji. 

O ovim iskustvima govore revolucionarna rešenja za podizanje tereta u svim oblastima logistike i proizvodnje – od teških kutija i vreća do drvenih ploča i staklenih proizvoda.

Njihov pristup i industrijska ekspertiza omogućavaju da budu veoma fleksibilni prema potrebama kupaca, isporučujući prilagođena rešenja, u kratkim vremenskim rokovima.

Pružaju kompletan asortiman proizvoda i rešenja koja odgovaraju skoro svakom aspektu proizvodnog ciklusa:

• Sveobuhvatni program vakuumskih sisaljki različitih oblika i veličina/prečnik sisaljki od 0,8 mm do fi 400 mm/pravougaone i ovalne sisaljke 4x2 mm – 800x400 mm/sisaljke sa posebnim oblikom, pločaste, za veoma visoke temperature do 500⁰,…

Sisaljke su namenjene za različite grane: industrija pakovanja, industrija plastike, grafička industrija, folije i papira, industrija prerade metala, obrada drveta, industrija stakla, CD/DVD, poljoprivredna prehrambena industrija.

• Vakuumski ventili, regulatori i kontrolni elementi – sve vrste fitinga, adapteri, opseg sisaljki od 3 mm do 80 mm; Vakuumske komponente: generatori i transportni priključci već od 70 dimenzija, veličina protoka od fi 3 mm do prečnika 50 mm.

• Griperi (dostupni u tri veličine, snage od 10N -95N dostupni sa senzorima), konektori, ugaone stege, ugaoni konektori, ugaoni elementi i prihvatne ruke.

• Noževi različite snage, oblika, prečnika, preciznost rezanja kako u metalnoj industriji tako i u industriji plastike, klešta sa vazdušnim pritiskom, noževi za klešta /makaze.

• Griperi za robote: izrada gripera na zahtev, savetovanje za izgradnju i dizajn gripera, optimizacija gripera za proizvode.

FIPA Spider je vakuumski uređaj koji postavlja standarde u oblasti manipulacije teretom.

Zahvaljujući laganoj aluminijumskoj konstrukciji, FIPA Spider je izuzetno pouzdan. Njegov modularni dizajn i brojna dodatna oprema omogućavaju niz prilagođavanja i brzu montažu.

U poređenju sa drugim rešenjima na tržištu, njegova prednost je u jednostavnosti korišćenja, bez intenzivnog učenja i potrebe za povećanom bezbednosti na radu.
 

Top Teh d.o.o.
Reber 10
1291 Škofljica,
Slovenija
Top Teh machinery d.o.o:
Ibarski put 112, Velereč
32 300 Gornji Milanovac
tel: + 381 32 515 05 90
prodajattm@topteh.si
www.topteh.eu


 



 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti