Povezujući svet kroz logistiku: Primotronic i RS PRO nude globalna rešenja za lokalne izazove

Komentari: 1

Pogled na sadržaj:

• Partnerstva sa liderima kao što su RS COMPONENTS, COLE PARMER i mnogim drugima.

• Saradnja sa BMTS Technology unapređuje automobilsku industriju

• Primotronic Srbija distribuira RS PRO ručne skenere za efikasno poslovanje, inovativne indentifikacione senzore sa RFID tehnologijom i precizne merače vlage za prostorije i materijale

Primotronic: Već 30 godina pruža rešenja u oblasti konektora, senzora, merne opreme i mnogim drugima. Sa preko 1.000.000 proizvoda predstavljaju ključnu tačku za tehničke potrebe.

Primotronic je već 30 godina priznato ime na lokalnom tržištu. Kao distributer preko 3.000 dobavljača, pružamo široku paletu industrijskih proizvoda, uključujući konektore, senzore, merne instrumente, IT kontrolne sisteme i laboratorijsku opremu.

Sa asortimanom od preko 1.000,000 artikala, pozicionirali smo se kao glavna tačka za sve vaše tehničke potrebe.

Uprkos tome što smo duboko ukorenjeni u lokalnoj zajednici, uspešno povezujemo globalnu ponudu sa lokalnim zahtevima.

Jednostavnost i Pouzdanost: Bez obzira na način naručivanja, Primotronic olakšava nabavku svojim kupcima uz konstantna ažuriranja ponude.

Jednostavnost je u središtu svega što radimo.

Bilo da naručujete online, putem e-maila ili telefona, naša podrška je tu da vam olakša svaki korak.

Zahvaljujući konstantnom ažuriranju naše ponude, inženjeri i tehničari imaju pristup najnovijim tehnologijama i proizvodima, bez obzira na specifičnu industriju.

Pouzdanost i kvalitet su ono što nas odvaja.

Naši proizvodi su provereni i odabrani iz vrhunskih industrijskih linija, a naša saradnja sa liderima kao što su RS COMPONENTS, COLE PARMER i drugi potvrđuje našu posvećenost kvalitetu.

Štaviše, svesni smo važnosti isplativosti i pružamo širok izbor proizvoda na jednom mestu kako bismo minimizirali vaše troškove i optimizovali resurse.

U svetu brzih tehnoloških promena, Primotronic je vaš pouzdani partner.

Izaberite nas i zajedno koračajmo ka tehnološki naprednijoj budućnosti.

Partnerstva: Primotronic sarađuje s dobavljačima kao što su COLE PARMER (laboratorijska oprema), HARTING (konektori), HUMMEL (uvodnice) i mnogi drugi, pružajući sveobuhvatne usluge i rešenja.

Primotronic sarađuje s različitim dobavljačima koji pružaju široku paletu specijalizovanih proizvoda za različite industrije:

1. RS COMPONENTS: Svetski lider u distribuciji industrijskih komponenti.Sa širokom paletom proizvoda, oni su pouzdan partner brojnim globalnim preduzećima.

2. COLE PARMER: Globalni lider u ponudi laboratorijske opreme i instrumenata. Njihova paleta proizvoda pokriva oblasti elektrohemije, biohemije i mnoge druge. Cole Parmer je poznat po kvalitetu i preciznosti svojih alata koji su ključni za istraživanje i eksperimentisanje.

3. HARTING: Poznati proizvođač konektora koji služe za električne, elektronske i optičke veze. Specijalizovani su za rešenja u oblastima industrijske automatizacije, telekomunikacija i transporta. Njihovi proizvodi garantuju bezbednost i efikasnost u različitim aplikacijama.

4. HUMMEL: Specijalizovani nemački proizvođač uvodnica koji zadovoljavaju visoke industrijske standarde. Ponuda uključuje različite tipove uvodnica, prilagođene različitim temperaturama i uslovima.

5. DI SORIC: Firma poznata po proizvodima u oblasti senzora i vizuelnog prepoznavanja. Njihove tehnologije igraju ključnu ulogu u automatizaciji i bezbednosti u industriji.

6. EMU ELECTRONIC: Specijalizovani su za energetske sisteme, pružajući rešenja za upravljanje i merenje energije. Njihovi instrumenti omogućavaju efikasno praćenje potrošnje energije.

7. DEWETRON: Proizvođač visoko precizne opreme za testiranje i merenje. Njihovi analizatori i dataloggeri omogućavaju temeljnu analizu i ocenu sistema.

8. HW GROUP: Fokusirani su na IT industriju, pružajući rešenja za upravljanje IT infrastrukturom, centrima podataka i digitalnim resursima.

BMTS Technology Intervju:

Saradnja između Primotronic i BMTS-a unapredila je proizvodnju turbo punjača; ključan proizvod je BluTack koji omogućava precizna merenja u proizvodnji.

Predstavljamo vam intervju između kompanije Primotronic i Mirka Đorđevića, planera održavanja i rezervnih delova u kompaniji BMTS Technology.

Otkrijte kako je saradnja između ova dva lidera rezultirala unapređenjima u proizvodnji turbo punjača i ostvarila vrhunske performanse u automobilskoj industriji.

1. Možete li u dve rečenice predstaviti vašu kompaniju, osvrnuti se na ključne proizvode koje pružate i istaći ono što vas čini posebnim u vašoj industriji?

BMTS Technology je kompanije koja se bavi proizvodnjom turbo punjača(turbina) za automobilsku industriju čiji se proizvodi nalaze u automobilima najvećih automobilskih kompanija WV ,BMW ,PSA…

2. Kako je specifični proizvod koji ste kupili od Primotronica unapredio vas rad ili projekat?

BluTack koji kupujemo od firme Primotronic je ključan u našoj proizvodnji zbog pogodnosti koje pruža.

Naime, našao je ulogu i mesto za čišćenje naših proizvoda od ostataka ulja iz mašine pre ultra-preciznih merenja koje se vrše u 4tu decimalu i njime skidamo sve naslage ulja koja bi eventulno uticalo na kvalitet merenja.

3. Gde čitaoci mogu da se upoznaju sa vašom firmom i načinom na koji poslujete?

Web site koji možete posetiti i upoznati se našom kompanijom je na sledecem linku :
www.bmts-technology.com/en/company/locations/novi-sad

RS PRO: RS Components vodeći je svetski dobavljač a njegova robna marka RS Pro nudi visokokvalitetne proizvode po povoljnijim cenama. Od ručnih skenera koji su ključni za efikasno poslovanje do identifikacionih senzora koji koriste RFID tehnologiju i još mnogo toga

RS PRO je prepoznat po širokom spektru proizvoda koji zadovoljavaju potrebe različitih industrija. Ova raznolikost obuhvata elektroniku, alate, pneumatsku opremu, zaštitnu opremu, kontrolnu i automatizacionu opremu, mašine, rasvetu i pribor za montažu.

Kroz ovu šaroliku ponudu, klijenti su u mogućnosti da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno, uz pouzdanost i kvalitet kojim se odlikuje RS PRO brend. Sa prisustvom na 32 globalne lokacije.

Ručni skeneri

https://hr.rsdelivers.com/productlist/search?query=Barcode%20Scanners

Ručni skeneri su kompaktni uređaji namenjeni dekodiranju bar kodova, i oni igraju ključnu ulogu pružajući neophodnu podršku u različitim poslovnim okruženjima kao što su maloprodaja, skladište i proizvodnja.

RS PRO se ističe kao renomirani brend koji nudi raznovrstan izbor ovih uređaja, čiji je kvalitet visok i izdržljivost proverena.

Povezanost ovih skenera sa prodajnim sistemima omogućava izuzetno brze i precizne transakcije u maloprodaji.

Osim toga, u skladišnim okruženjima, ovi uređaji su od suštinskog značaja za olakšano praćenje inventara. RS PRO se ističe po svom predanju profesionalnim rešenjima, te obezbeđuje pouzdanost, efikasnost i povećanu produktivnost.

Odabirom ručnih skenera iz RS PRO asortimana, postiže se dosledno visok kvalitet u svakodnevnom radu, što podržava tačno upravljanje podacima i unapređenje poslovnih procesa.

Ovi uređaji su ključni alati za moderno poslovanje, omogućavajući efikasno rukovanje informacijama i doprinoseći optimizaciji poslovnih performansi.

Identifikacioni senzori

https://hr.rsdelivers.com/productlist/search?query=Identification%20Sensors#sf=relevance;sd=0

Identifikacioni senzori imaju široku primenu u domaćim i industrijskim okruženjima gde je potrebna tehnologija detekcije.

Ovi senzori omogućavaju identifikaciju objekata ili entiteta kroz različite metode detekcije. Jedna od važnih tehnologija identifikacije je RFID tehnologija, koja omogućava prepoznavanje i praćenje objekata putem bežičnih signala.

RFID tehnologija, poznata i kao tehnologija radio-frekventne identifikacije, omogućava bežičnu komunikaciju između RFID uređaja i tagova (etiketa) koji su postavljeni ili integrisani na objekte.

Ova inovativna tehnologija omogućava tačno identifikovanje objekata na različitim udaljenostima, što je ključno u brojnim situacijama.

Merači vlažnosti u prostorijama i materijalima

https://hr.rsdelivers.com/category/ppe-safety-test-it/ispitivanje-i-mjerenje/environmental-test-measurement
https://hr.rsdelivers.com/productlist/search?query=Moisture%20Meters

Merači vlage u vazduhu i merači vlage u materijalima su važni instrumenti za praćenje nivoa vlage u različitim okruženjima. Merači vlage u vazduhu, poznati kao hidrometri, merenjem vlažnosti i vodene pare u vazduhu omogućavaju praćenje promena u relativnoj vlažnosti i temperaturi.

Oni se koriste u okruženjima gde je konstantno praćenje vlage neophodno, kao što je procesiranje hrane gde konstantna vlažnost mora ostati nepromenjena kako ne bi uticala na proizvodnju. Većina modela ima ugrađen digitalni LCD ekran, ali postoje i analogni merači koji se koriste za kontinuirano praćenje.

Merači vlage u materijalima, takođe poznati kao uređaji za merenje vlage ili vlažnosti, su prenosivi instrumenti dizajnirani za merenje nivoa vlage u različitim građevinskim materijalima kao što su drvo, beton, cigla i gips.

Rano otkrivanje vlage ili vodenih oštećenja je od suštinskog značaja kako bi se sprečio rast buđi i strukturalna oštećenja, što može biti skupo za popravku i štetno po zdravlje i bezbednost.

RS nudi širok asortiman od renomiranih brendova kao što su Testo, Rotronic Instruments, Fluke i RS PRO, uz uslugu kalibracije prema RSCAL i UKAS standardima radi preciznih i pouzdanih merenja.

Za dodatne informacije o našim proizvodima kontaktirajte:
PRIMOTRONIC d.o.o.
+381 (0)21 4758 555
info@primotronic.co.rs
www.primotronic.co.rs
Posetite naš web shop: https://hr.rsdelivers.com/rs/

 

1 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar
Novica Maric
02.09.2023 18:39
Sjajni partneri za saradnju, uvek dostupni da pomognu u resavanju problema.
Sve pohvale za ekipu Primotornic-a! Odgovori

Ostavi komentar

Klijenti