Pouzdan partner u energetici i automatizaciji

Komentari: 1

Preduzeće Tela elektrik kao distributer nemačke firme Weidmüller, posvećeno je ostvarivanju dugoročne poslovne saradnje i pružanju kompletne podrške svojim klijentima i poslovnim partnerima.

Nudimo pomoć pri odabiru najoptimalnijeg inženjerskog rešenja, ponude dostavljamo u roku od 24 časa po dobijanju zahteva a robu isporučujemo sa velikog lagera u najkraćem roku. 

 je vodeći svetski proizvođač spojne tehnike i nudi široku paletu proizvoda, koja između ostalog obuhvata kompletan program rednih stezaljki sa različitim načinima spajanja. Izrađene od najkvalitetnijih materijala, koji garantuju siguran i funkcionalan spoj u svim pogonskim uslovima.

Naša ponuda obuhvata i veliki izbor oznaka za redne stezaljke, provodnike, kablove i uređaje. Štampa se obavlja na Weidmüller printerima, Ink-jet, ploterima i termo pisačima.

Na području Weidmüller funkcionalne elektronike, Tela elektrik svojim klijentima nudi elektronske komponente za industrijsku automatizaciju, nadzor procesa i proizvodnju energije u IP20 i IP67 zaštiti.

Tu spadaju sve vrste releja, poluprovodnički releji, EX barijere, merni pretvarači, prenaponska zaštita, industrijska napajanja, upravljivi i neupravljivi switch-evi itd.

Tela elektrik u ponudi, ima i Weidmüller teške konektore. RockStar® serija teških konektora svojim rešenjima postavlja nove standarde. RockStar® setovi sadrže najpopularnije kombinacije, a u skladu sa novim evropskim standardima isporučuju se i sa metričkim uvodnicama.

Weidmüller nudi široku paletu alata za obradu provodnika i kablova, alate za sečenje, skidanje izolacije, krimpanje, odvijače, različita klješta, merne uređaje i ispitivače kao i bitove za aku-odvijače, hilzne, stopice i automate za skidanje izolacije i krimpanje.

Već dugi niz godina, ime Klippon® je označavalo stručnost i kvalitet za kućišta prilagođena rešenjima za industrijski tip aplikacija kao i rešenjima za teške uslove rada. Svoju ponudu Weidmüller je obogatio serijom kućišta od nerđajućeg čelika – Klippon® TB-serije i od aluminijuma – Klippon® K-serije. Portfolio je zaokružen kućištima od poliestera – Klippon® POK serije i polikarbonatnim kućištima.

Weidmüller pripada samom vrhu u distribucijskom sektoru Sensor Actuator Interface ili skraćeno SAI, rešenje za industrijske mreže, korišćene u PLC, DCS i PC automatskim sistemima. Pri razvijanju SAI rešenja, inženjeri u Weidmüller-u su radili u saradnji sa najvećim korisnicima i dostigli racionalna, cenovno efikasna rešenja sa dobro koncipiranim proizvodima koji su postavljali svetske standarde u smislu funkcionalnosti i kvaliteta.

Kao vodeći svetski proizvođač spojne tehnike u elektrici nudi kompletan program rednih stezaljki sa različitim načinima spajanja. Izrađene od najkvalitetnijih materijala, garantuju siguran i funkcionalan spoj u svim pogonskim uslovima.

Za dodatne informacije, kontaktirajte nas na:
TeLa elektrik d.o.o.
11000 Beograd
telefon: 011/2777 2415
email: office@tela.rs
web: www.tela.rs

1 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar
Zoran Grozdanović
05.06.2017 10:37
Dali se bavite smo konektorima i alatom za tu namenu, ili imate širi spektar proizvoda ...pozz... Odgovori

Ostavi komentar

Klijenti