PARKER CERTIFIED PIPING SERVICE CENTERS NUDI STRUČNA I SVEOBUHVATNA REŠENJA ZA SVE CEVOVODE

Komentari: 0

Parker Hannifin je nedavno autorizovao PNEUMATIK FLEX kao prvi Parker Certified Piping Service Center u Srbiji.

Tokom više od 50 godina postojanja na tržištu Srbije, Pneumatik Flex se godinama nalazi u samom vrhu u oblasti projektovanja, proizvodnje i instalacije hidrauličkih sistema.

Na svetskom tržištu, Pneumatik Flex je prisutan na četiri kontinenta kroz dugoročnu i uspešnu saradnju sa nekoliko velikih inostranih kompanija.

Parker-ov Complete Piping Solution (CPS) program daje jedinstveno rešenje koje uključuje sve prednosti tehnologije spajanja cevi bez zavarivanja u svim vrstama i dimenzijama cevovoda.

Iz samo jednog izvora nudi se sve od stručnog saveta, dizajna i predkonfiguracije do isporuke cevovoda i njegove instalacije.

Ovakvim načinom instalacije se ne samo štedi vreme i novac, nego se znatno povećava efikasnost i pouzdanost čitavog sistema.

CPS usluga nudi rešenja za različita tržišta i zahtevne primene kao što su brodogradnja, naftagas, automotive i čeličane, ali i uobičajene industrijske primene kao što su prese, papirnice, obnovljive energije i livenje pod pritiskom.

Zavareni spojevi su tradicionalno rešenje kod spajanja novih ili modifikovanju postojećih cevovoda, ali nose sa sobom tehnološka ograničenja i probleme koji jednostavno upućuju na alternativnu tehnologiju spajanja.

Spojevi bez zavarivanja daju bolju pouzdanost i bezbednost, kao i smanjene troškove i zastoje.

Parker nudi ovakve tehnologije spajanja koje su već odobrene pa čak i zahtevane u mnogim industrijama, a CPSC omogućavaju laku dostupnost i primenu ovih tehnologija.

Dodatne CPS opcije su i On-site kontejneri za instalaciju, kao i kontejneri za ispiranje cevovoda.

Kontejneri za instalaciju sadrže svu opremu i mašine za spajanje cevovoda do 170 mm (6”), a ispiranje vrućim uljem osigurava da će cevovod biti čist i bez čestica pre puštanja u rad.

Izvor: Parker Hannifin Sales CEE s.r.o., Češka Republika - Podružnica Novo mesto
tel.: +386 (0)7 337 66 50, e-mail: parker.slovenia@parker.com,
vebsajt: www.parker.com, Dušan Radaković

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti