PANEL INDUSTRIJA 4.0 – NOVA INDUSTRIJALIZACIJA SRBIJE

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu, u saradnji sa kompanijom "Metalac a.d" i uz podršku Privredne komore Srbije, organizuje stručni skup "Panel: Industrija 4.0 – nova industrijalizacija Srbije", sa ciljem da se kroz dijalog predstavnika međunarodnih eksperata, naučne zajednice i vodećih kompanija u industrijskom sektoru, prepoznaju prioriteti, ključni izazovi i mogućnosti u kreiranju strateških pravaca za razvoj modela Industrije 4.0.

Digitalizacija zahteva radikalne promene biznis modela i pametnu specijalizaciju, i zato će posebno tematsko mesto na konferenciji imati iskustva u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, kao i ključni globalni izazovi digitalizacije.

Domaćin skupa je „Metalac a.d“, jedna od najuspešnijih izvozno orijentisanih domaćih kompanija, koja u svoj lanac vrednosti uključuje značajan broj malih i srednjih preduzeća. Među učesnicima skupa su direktori i stručnjaci iz kompanija FCA Serbia, Servoteh i Solfins Beograd, Milanović Group Kragujevac, Inmold Požega, Harder Digital Sova Niš, Tetra Pak Gornji Milanovac, Swiss IPG Partners Group i drugi, kao i predstavnici akademskih i naučnih institucija i strukovnih organizacija.
 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti