PAMET, INOVACIJE I OZBILJNI POSLOVI - 65. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

Komentari: 0

65. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, sa visokim rejtingom regionalnog sajamskog lidera, pokretača industrijske transformacije u zemlji i regionu i reprezenta globalne sajamske industrije u oblastima tehnike i proizvodnih tehnologija, biće održan od 16. do 19. maja 2023. godine.

U jedinstvenom poslovnom ambijentu velike pametne fabrike, u pet hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, imaće priliku da se povežu i promovišu proizvođači, distributeri, konstruktori, start-up kompanije i job-preduzeća, trgovci, naučno istraživačke i obrazovne institucije, inovatori, agenti i zastupnici vodećih svetskih kompanija u industriji, cehovska udruženja.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća forsiraće zahteve i standarde 4. industrijske revolucije, kao globalne poente digitalizacije svih proizvodnih procesa, ali i Industrije 5.0, civilizacijskog projekta digitalizovane fabrike u harmoniji sa čovekom i životnim okruženjem.

Podrazumeva se da će svi segmenti širokog spektra robnih grupa - od pametnih i kolaborati vnih robota i roboti zovanih proizvodnih procesa, električnih letelica, CNC mašina, mašina alatki, obradnih centara, alata i pribora za obradu i oblikovanje metala, industrijske automatizacije, elektronike, merne opreme i uređaja, procesne tehnike, preko hidraulike i pneumatike, aditivne, 3D i laserske tehnologije, metalurgije i livarstva, tehnologije zavarivanja, elektroenergetike, rasvete i LED tehnologije, te termotehnike i KGH, pa do novih tehnologija, zelene industrije, transporta, logistike, skladištenja, industrijskog pakovanja, industrijske i kibernetske bezbednosti i zaštite - biti zastupljeni na reprezentativnom nivou.

Svi oni će imati privilegiju da budu deo partnerstva između nauke i privrede, interakcije između mobilnosti radne snage i najnovijih dostignuća u različitim oblastima...

Da na jednom mestu ponude, prezentuju ali i obaveste se o aktuelnim tehničko-tehnološkim inovacijama i rešenjima, da predstave industrijske potencijale, razmene iskustva, mogućnosti za nova ulaganja i poslovna umrežavanja.

Sastavni deo i predstojećeg Sajma tehnike biće - konkretni poslovi.

Iskustvo samo sa poslednjeg kaže: vredni više miliona evra.

Ta činjenica objašnjava trajno rastući broj poslovnih posetilaca, kojima je namenjen i specijalni poslovni paket dodatnih usluga i pogodnosti radi zadovoljavanja njihovih specifičnih potreba i interesa.

Do susreta u maju 2023.

www.sajamtehnike.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti