OTKRIJTE MOĆ BEZBEDNOSTI NA RADU NA SAJMU A+A

Komentari: 0

Bezbednost i zdravlje na radnom mestu su ključan faktor za uspeh svake organizacije.

Ljudi su najvažniji resurs i stoga je za svako preduzeće od suštinskog značaja da obezbedi sigurno, zdravo i održivo radno mesto za svoje radnike.

Za donosioce odluka je važno da budu informisani o najnovijim dostignućima, propisima i rešenjima u oblasti zdravlja na radu.

Sajam A+A ističe se kao skup gde profesionalci iz industrije širom sveta jednostavno moraju da prisustvuju.

Vodeći sajam i kongresni događaj u svetu za ličnu zaštitu, bezbednost i zdravlje na radu održaće se u Dizeldorfu od 24. do 27. oktobra 2023. godine.

Posetioci će u 12 punih hala pronaći brojne inovativne proizvode, od lične zaštitne opreme, radne odeće i obuće, sistema prevencije požara, zaštite životne sredine ili sprečavanja nesreća, do rešenja za ergonomsko uređenje radnog mesta.

Na A+A 2023. se očekuje preko 2.000 izlagača iz svih delova sveta.

Fokus sajma će biti na temama kao što su održivost i cirkularna ekonomija proizvoda, digitalne usluge u obezbeđivanju, održavanju i skladištenju lične zaštitne opreme, rad na daljinu i u pokretu, egzoskeleti (nosivi roboti ) i "wearables" - elektronski uređaji poput pametnih satova i senzora u odeći.

Sajam A+A nudi izuzetan niz konferencija i predavanja za profesionalce koji žele da prošire svoje znanje u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu.

Kroz seminare, radionice i prezentacije, posetioci stiču uvid u najnovije trendove, najbolje prakse i aktuelne propise.

Obrazovni program sajma A+A služi kao sveobuhvatan resurs koji obezbeđuje da učesnici steknu sva znanja potrebna za rešavanje novih bezbednosnih izazova.

Inovativna start-up zona dopunjuje sajam i ukazuje na nove orijentire za budućnost.

"A+A je jedinstven jer nudi konkretnu prezentaciju proizvoda, kao i uzbudljive mogućnosti umrežavanja i lične razmene sa profesionalcima iz celog sveta.

Zbog toga je A+A nezaobilazan za sve donosioce odluka u svim sektorima, jer bezbednost i zdravlje na radu postaju neophodan deo korporativne kulture, posebno u dobu novog rada i digitalne transformacije", objašnjava Petra Cullmann, izvršna direktorka Messe Düsseldorf GmbH.

Jedna od najvećih prednosti A+A sajma je mogućnost umrežavanja sa liderima u industriji i profesionalcima iz celog sveta.

Ovaj događaj privlači širok spektar učesnika, kao što su menadžeri rizika, rukovodioci u oblasti bezbednosti , konsultanti i renomirani stručnjaci u ovoj oblasti .

Učestvovanje u diskusijama i razmena ideja sa kolegama i veteranima iz industrije pruža jedinstvenu priliku za izgradnju neprocenjivih veza.

Umrežavanje na sajmu A+A otvara vrata za saradnju, partnerstva i mentorstva, omogućavajući profesionalcima da prošire svoje perspektive i ostanu ispred svih.

Katalog izlagača je već onlajn na zvaničnom sajtu sajma: www.aplusa-tradefair.com.

Zainteresovani za posetu sajmu mogu kupiti ulaznice u Ticket Shop-u na linku www.aplusa.de/2130 kao i kod zastupnika u Beogradu, firme ProExpo d.o.o, na čijem web sajtu www.proexpo.co.rs se nalaze i druge korisne informacije o sajmu A+A.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti