Određen datum za ECOMONDO i KEY ENERGY!!!

Komentari: 0

26. - 29. OCTOBAR, RIMINI EXPO CENTER (ITALIJA)

2021. godinu obeležice brojni međunarodni događaji u zelenoj ekonomiji. Među najvažnijim događajima sigurno su sajmovi u organizaciji Italian Exhibition Group SpA, Ecomondo i Key Energy, koji će se ove godine održati od 26. do 29. oktobra na velikom sajmištu u Riminiju.

Nakon posebnog digitalnog izdanja 2020. godine zbog pandemije, IEG sajmovi posvećeni održivom razvoju i klimatskim promenama vraćaju se u fizičkom obliku, kako bi široj poslovnoj zajednici dali prostor za umrežavanje i raspravu o novim modelima održivog razvoja i klimatskih promena.

Zapravo, uz dobro proverene poslovne platforme, Ecomondo i Key Energy takođe su pravi think tankovi koji su se uvek suočavali s problemima koji su središnja tema na dnevnom redu svih Vlada, preduzeća, financija i javne uprave.

Ponovno održavanje sajma u fizičkom obliku važan je znak kojem se raduje cela međunarodna zajednica. Zapravo su sajmovi jedan od najjačih poslovnih multi plikatora, a u budućnosti će, zahvaljujući planu oporavka (Recovery Plan) koji finansira Evropska unija, vrednom 750 milijardi eura, zelena transformacija biti na vrhu popisa vladinih obaveza.

Ecomondo i Key Energy, koji će zauzeti gotovo 130.000 kvadratnih metara izložbenog prostora u Riminiju, odvojeni su posebnim rasporedom koji odgovara institucionalnim i poslovnim odnosima.

Otpad i resursi, sanacija i hidrogeološki rizici, kružna bioekonomija i voda, sektori su sajma Ecomondo. Obnovljivi izvori energije, skladištenje i distribuirana proizvodnja energije, energetska efikasnost i pametni gradovi, sektori su sajma Key Energy.

Više informacija može se dobiti na internet stranici: https://en.ecomondo.com, https://en.keyenergy.it.

Kontakt-osoba za Hrvatsku: • Alessandro Miele (MŽ Consulti ng & Fairs) • e-mail: alessandro@mz-consulti ng.org • tel.: 00 386/ 1/ 754 36 58 • www.mz-consulti ng.org

Kompanija MŽ Consulting & Fairs - Predstavništvo IEG (Rimini Fiera i Fiera Vicenza) za područje Alpe-Jadran i ove godine za poslovne posetioce priprema sponzorisani obilazak sajmova Ecomondo i Key Energy.

Pozivnica i prijavnica mogu se pronaći na stranici www. mz-consulti ng.org.

To znači da će gostima biti plaćen smeštaj u udobnom hotelu i dogovoreni sastanci na sajmu na osnovi platforme B2B (jedan radni dan).

Svake godine tu mogućnost iskoristi više od 30 kompanija iz zemalja u okruženju i svi su time vrlo zadovoljni.

Svi zainteresovani mogu dobiti besplatne ulaznice za sajam ispunjavanjem obrasca na stranici www.mz-consulti ng.org.

Grupe koje žele posetiti sajam Ecomondo mogu kontaktirati Predstavništvo na e-mail: alessandro@mz-consulti ng.org.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti