NUMIKON - POSLOVNA REŠENJA I ONLINE LIVE SEMINARI

Komentari: 0

Kompanija Numikon d.o.o. razvila je set specijaliziranih usluga za korisnike Hexagon softverskih rešenja.

Uz standardne usluge prenosa znanja kroz seminare, stvorili smo set usluga Implementacije u kojem naše stručno osoblje obavlja sve radnje da bi novonabavljena programska rešenja bila funkcionalna u Vašem poslovnom okruženju, i da bi uvela  zaposlene u osnove rada novog programskog rešenja.

Kroz Project Support uslugu dostupna je naša stručna pomoć za projekte na kojima radite.

Možemo Vam značajnije ubrzati procese rešavanja problema ili dati stručno mišljenje/rešenje kako bi optimizovali procese.

Svaki novi projekt ima svoje specifičnosti koje mogu zahtevati drugačiji pristup korištenju programskih rešenja, ali i korištenja nekih mogućnosti koje niste do tada koristili ili možda uopše niste znali za njih.

Tu smo da Vam pomognemo da što brže dođete do faze maksimalnog korištenja svih mogućnosti programskih alata koje posedujete. 

Za programska rešenja za proračune pružamo podršku kod izrade proračuna kroz tzv. „third party check“, koji je izuzetno bitan ako se radi o proračunima koji kasnije idu na kontrolu i odobravanje od strane prijavljenog tela za ocenu saglasnosti- Notify Body.

NOVOST U NUMIKON PONUDI: ONLINE LIVE SEMINARI

Kao Hexagon zastupnici, održavamo Online seminare za Analysis Solutions - CAESAR II, PV Elite i Visual Vessel Design i za CADWorx Plant Design Suite - CADWorx Plant Professional, CADWorx Specification Editor, Isogen for CADWorx, OrthoGen for CADWorx.

U ponudi su standardni seminari i produženi seminari.

Razlika je, osim u broju dana održavanja seminara, u tome što se na standardnom seminaru radi intenzivno kroz osam sati seminara, uz kratke pauze i s predavačem se prolazi kroz primere i kratke vežbe, dok je produžena verzija zamišljena na način da polaznici deo vežbi (primera) odrade sami kroz dan, pa se ponovo uključuju u online seminar s predavačem i dolaze do zajedničkih zaključaka i imaju vremena za pitanja.

Za opcije i program Numikon poslovnih rešenja i online seminara kontaktirajte:

NUMIKON d.o.o.
Buzinski prilaz 10, 10010 Zagreb, Hrvatska
e - mail: numikon@numikon.hr
tel: +385 (1) 6448000
web: www.numikon.hr

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti