Nova laboratorija dodatno je učvrstila Valvoline-ovu tržišnu poziciju u segmentu masti

Komentari: 0

Kompanija Valvoline nastavila je da učvršćuje svoj status vodećeg dobavljača maziva, a nedavno je dobila i akreditaciju za svoju novu najmoderniju laboratoriju i objekat za istraživanje i razvoj u Kruševcu, u Srbiji.

Nakon završetka uspešne revizije, objektu je dodeljen SRPS ISO/IEC 17025:2017, što pokazuje njegove kontinuirano visoke standarde u testiranju i proizvodnji maziva.

"Masti i dalje predstavljaju izuzetno važno tržište u kom prepoznajemo veliki potencijal za rast," kaže Ana Ivanović, tehnološki menadžer za Valvoline maziva. "Valvoline-ov kompletan portfolio sa preko 100 formulacija mazivih masti, među kojim se nalaze višenamenska maziva za specifične grane industrije, usaglašen je sa svim ISO i DIN standardima, dok su masti koje mogu doći u kontakt sa prehrambenim proizvodima NSF sertifikovane."

Nakon što je Valvoline Europe zvanično preuzela Fabriku Maziva FAM a.d. Kruševac 2019. godine, kompanija je nastavila da ulaže u rekonstrukciju i proširenja pogona na primarnoj lokaciji za testiranje i proizvodnju maziva u Evropi.

Sa 950 kvadratnih metara namenskog laboratorijskog i kancelarijskog prostora, koji je za 30% veći od starog objekta omogućena je obrada daleko većeg broja uzoraka, brže testiranje i poboljšana komunikacija sa proizvodnim timom, dodaje Ivanovićeva.

"Kompanija Valvoline investirala je u tehnološki najsavremeniju opremu za testiranje," kaže ona, i dodaje: "Veoma smo ponosni na našu novu laboratoriju koja sadrži preko 100 različitih savremenih uređaja i može da izvrši preko 130 različitih testova. Sada imamo ljude, znanje i stručnost da nastavimo da rastemo."

Valvoline masti su formulisane da obezbede odlične performanse čak i u najzahtevnijim uslovima, obezbeđujući maksimalnu efikasnost i smanjenje troškova pri primeni u teškim industrijama: rudarskoj, građevinskoj, poljoprivrednoj, čeličnoj, šumarskoj, pomorskoj...

Posvećenost ispunjavanju najviših standarda kvaliteta, kao i novi objekat omogućavaju da naši proizvodi prolaze kroz sveobuhvatna testiranja, od zaštite od korozije, stabilnosti na oksidaciju i prevencije od rđe zbog izdvajanja ulja, stabilnosti kotrljanja i tačke kapanja.

Dijego Brodoni, potpredsednik i generalni direktor za Evropu, Bliski istok i Afriku, dodaje: "Ovim ulaganjem smo našim partnerima i B2B klijentima pružili priliku da ostvare dodatnu vrednost i maksimalno povećaju buduće performanse i profit, te ostvare smanjenje troškova kroz primenu proizvoda vrhunskog kvaliteta".

Valvoline je jedan od vodećih svetskih dobavljača ulja i maziva, sa portfoliom koji sadrži preko 500 formulacija.

Nova, moderna i inovativna laboratorija sa sedištem u Kruševcu ujedno je i Valvoline-ov Centar za istraživanje i razvoj za EMEA tržište, a predstavlja i veliku prekretnicu za dodatno unapređenje poslovanja kompanije na današnjem brzorastućem tržištu.

Da biste saznali više o Valvoline portfoliju maziva, posetite www.valvoline.com/en-eur/grease/

O Valvoline-u™

Valvoline Inc. (NYSE: VVV) je globalni lider u proizvodima za negu vozila koji unapređuje budućnost mobilnosti kroz inovativne usluge i proizvode za vozila sa električnim i hibridnim motorima, kao i onima sa unutrašnjim sagorevanjem. Osnovana 1866. godine, kompanija je predstavila prvo svetsko brendirano motorno ulje i tokom godina razvila snažno prepoznavanje brenda i ocene zadovoljstva kupaca kroz više kanala usluga i proizvoda.

Kompanija posluje na skoro 1.600 lokacija servisnih centara, a po broju prodavnica je lanac br. 2 i br. 3 po veličini u SAD i Kanadi. Sa prodajom u više od 140 zemalja, Valvoline ulja i maziva dostupna su za svaki motor i pogon, uključujući vozila koja prelaze veliku kilometražu kao i ona za teške uslove rada. Da biste saznali više ili pronašli Valvoline servisni centar u svojoj blizini, posetite valvoline.com/rs-serbia

™ žig proizvoda, Valvoline-a ili njegove podružnice, registrovanih u raznim zemljama
℠ žig usluge, Valvoline-a ili njegovih podružnica, registrovanih u raznim zemljama

ZA VIŠE INFORMACIJA

Valvoline Europe Marketing

Valvoline Srbija Facebook stranica

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti