Nemačka privreda traži dobavljače iz Srbije

Komentari: 0
Fotografija od: Frank Rösch/BME e.V.

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) i Privredna komora Srbije objavile su poziv srpskim privrednicima da se priključe projektu “Dobavljačka inicijativa nemačkih kompanija iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija“, koji se će održati 30. marta 2017. godine u prostorijama PKS.

Projekat organizuje AHK Srbija u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Industrijsko-trgovinskom komorom grada Dortmunda, nemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), uz podršku NRW International GmbH i Evropske mreže preduzetništva.

Cilj dobavljačke inicijative je da se u okviru jednodnevnog događaja odabrane kompanije iz Srbije sastanu sa nemačkim firmama iz nemačke pokrajine Severne Rajne Vestfalije, koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz Srbije. Srpskim privrednicima se pruža šansa da se predstave nemačkim kompanijama, uspostave nove kontakte i prošire svoje poslovanje i na nemačko tržište.

Delegaciju iz Nemačke čine predstavnici 22 kompanije iz metaloprerađivačkog sektora, kao i sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike.

Sve informacije vezane za prijavne obrasce i profile nemačkih kompanija gde se precizno navode uslovi koje preduzeće/proizvođač iz Srbije treba da ima u svom proizvodnom portfoliju kako bi se kvalifikovao za potencijalnu saradnju, nalaze se na web sajtu Nemačko-srpske privredne komore - pogledajte OVDE.

Finalni rok za dostavljanje prijava za sve zainteresovane kompanije je 01. mart 2017. godine.

Za sve dodatne infomacije Vam stojimo na raspolaganju.

Nemačko-srpska privredna komora

Milica Ožegović
Odnosi sa javnošću
Tel: 011/2028 010
E-mail: ozegovic@ahk.rs

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti