Nastup srpskih kompanija na B2B forumu SEE MEET 2018 u Sloveniji

Komentari: 0
Fotografija od: PKS

Poslovni događaj održan u Mariboru, Slovenija, okupio je veliki broj učesnika iz 9 zemalja, iz svih privrednih sektora. Na B2B susretu našle su se kompanije koje su želele da trguju ili započnu saradnju radi komercijalnog, finansijskog ili tehnološkog udruživanja. Delegaciju privrednika od 29 učesnika iz Srbije predvodili su predstavnici PKS.

Forum SEE MEET 2018 organizovala je Mariborska razvojna agencija u saradnji sa brojnim partnerima. Na skupu je potpisan Sporazum o saradnji PKS i Razvojne agencije Maribora: u skladu sa sporazumom obezbeđen je povlašćen nastup na forumu za članove PKS.

Svaka kompanija je imala do 15 personalizovanih poslovnih sastanaka, pristup stručnim i međunarodnim štandovima u izložbenoj hali i reklamu u Katalogu izlagača.

Srpske kompanije su imale oko 400 bilateralnih sastanaka, a posebno je bio zapažen štand PKS gde su zainteresovani slovenački privrednici iskazali prilično interesovanje za uslove poslovanja u Srbiji. Veliki broj kompanija već je na licu mesta i dogovorio prve poslove.

Predstavnici PKS su učestvovali na radionicama u okviru projekta "Smart factory Hub" gde su predstavljene aktivnosti PKS, servisi i usluge, i okruglom stolu Crowdfunding sa ciljem umrežavanja, informisanja i afirmacije ovog novog programa podrške.

Prema utiscima svih srpskih kompanija koje su učestvovale na ovom forumu, organizacija razgovora bila je na visokom nivou, i izraženo je veliko zadovoljstvo efektima prisustva na skupu.

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti