Nakon dve godine Sajam automobila od 23. do 25. septembra, u sporskoj hali Čair u Nišu

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Niški dileri automobila i ljubitelji četvorotočkaša, nakon dve godine, biće u prilici da ponovo posete Sajam automobila koji će ove godine biti održan od 23. do 25. septembra.

Posetioci će moći da razgledaju i probaju nove limuzine koje su upravo sišle sa fabričkih traka, a organizatori Sajma pored dobrog provoda, najavljuju i sajamske popuste za kupovinu najnovijih modela.

Po rečima organizatora, ove godine velika pažnja biće usmerena na hibridna, električna vozila, motocikle i elekto bicikle.

- Ono što očekujemo ove godine su sjajne srpske premijere.

Prvi put ove godine na sajmu će se pojaviti među automobilima honda i suzuki, a pored standardne ponude motora biće tu i novih brendova Honda, pjađo (Piaggo), Aprilija i Vespa - kaže Saša Đorđević, menadžer sajma.

Pored putničkog i teretnog programa na sajmu će se naći prateća oprema i osiguravajuća društva, kao i oldtajmeri koji su neizostavni deo manifestacije.

Organizator Auto Moto Fest-a je City grupa, a pokrovitelj je Grad Niš, dok više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na zvaničnom sajtu Sajma.

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti