Najveći svetski inovatori iz oblasti veštačke inteligencije na trećem Wonderland AI Summit-u

Komentari: 0
Fotografija od: wonderlandai.com

Prepoznat kao jedan od najinovativnijih događaja u svetu, Wonderland AI Summit treću godinu za redom okuplja svetske lidere u oblasti veštačke inteligencije na online samitu 21. i 22. oktobra 2021. godine.

Ove godine na samitu se očekuje učešće preko 2000 učesnika i više od 100 svetskih kompanija poput Huawei, Samsung, Google, PWC, Neurala, Nvidia i mnogih drugih. Na četiri bine najsvežije informacije iz AI predstaviće 120 eminentnih svetskih predavača. Posebnu pažnju ove godine Wonderland posvećuje startup-ima koji će upravo na jednoj od četiri bine moći da predstave svoj rad.

“Zemlja čuda”, ce u okviru 4 online stejdža (edukacionog, tehničkog, startup i glavnog stedjža) ugostiti imena poput:

Massimiliano Versace (Neurala), Alison Lowndes (NVIDIA), Aleksandra Faust (Google Brain Research), Nicholas Lane (Samsung AI), Josh Simons (VMware), Anand Rao (PWC), Patrick Bangert (Samsung SDS), Anna Nordell-Westling (Sana Labs) kao i mnoga druga.

Inicijativa za organizaciju ovog događaja globalnog karaktera potiče upravo od AI entuzijasta iz Srbije, uz tradicionalnu podršku diamond partnera i prijatelja iz kompanije Huawei. Takođe, samit su podržale i kompanije Dell, Anari AI, Serbian AI Society, Angelico, CITY AI i mnoge druge.

Već od danas svi zainteresovani mogu osigurati svoje mesto na najvećem online AI događaju ove godine i saznati kako vodeće svetske kompanije razvijaju i primenjuju AI rešenja u svom poslovanju.

Zahvaljujući mnogobrojnim sponzorima, kotizacija za učešće ostala je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu, a posebni paketi karata i pogodnosti omogućene su i studentima.

Postanite deo budućnosti koja dolazi! Osigurajte svoje mesto 

Wonderland AI Summit je deo Wonderland AI ekosistema koji čine AI entuzijasti, istraživači i lideri u povezanim oblastima okupljeni u Serbian AI Society, Anari AI, Wonderland AI Summit, Angelico i CITY AI – organizacije koje kroz različite pristupe veštačkoj inteligenciji unapređuju demokratizaciju znanja u oblasti AI-a kao i širenje i promociju tehnoloških noviteta na proaktivan i inovativan način. 

 

Izvor: HelloWorld

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti