Najveći sajam o energetskoj efikasnosti, obnovljivim izvorima energije, održivom razvoju, vodi i inovacijama

Komentari: 0

RENEXPO® je najveći međunarodni sajam i konferencijski program u regionu koji se bavi razvojem održive energije, zaštitom životne sredine, vodom i otpadom. Događaj se održava po četvrti put u Sarajevu, od 8. do 9. novembra u Hotelu Hills.

Do 03. 11. BESPLATNE ULAZNICE NA KONFERENCIJE OMOGUĆILI SPONZORI DOGAĐAJA

Više od 1.500 eksperata iz BiH, regiona i Evrope okupiće se ove godine na sajmu i konferenciji RENEXPO® BiH. Oni će razmenjivati stavove, znanje i informacije o najnovijim tehnološkim dostignućima, inovacijama i rešenjima za održivi razvoj u oblasti energije i okoline.

Ove godine, kao i prethodnih godina, sajam okuplja investitore, stručnjake, predstavnike državnih i lokalnih institucija, poslovne lidere iz oblasti obnovljivih izvora energije, zaštite životne sredine, upravljanja vodama i otpadom.

Takođe, na izložbenoj površini sajma koja se prostire na 2 000 kvadratnih metara, predstaviće se više od 80 regionalnih i međunarodnih lidera iz oblasti biogasa, biomase, hidroenergije, energetske efikasnosti, upravljanja otpadom, energije vode i vetra, zaštite od poplava.

Zbog toga RENEXPO® BiH predstavlja događaj koji ne smeju propustiti svi oni koji žele da unaprede svoj posao i da budu u koraku sa budućnošću.

Tokom dvodnevnog događaja, očekuje Vas program koji se sastoji od konferencija, seminara, radionica, panela, okruglih stolova, foruma i B2B sastanaka koji ima za cilj razmeenu znanja i iskustava uz međusobnu saradnju i postizanje zajedničkih ciljeva u budućnosti.

Dugoročna saradnja između Nemačkog Društva za Međunarodnu Saradnju (GiZ) i platforme RENEXPO® nastaviće se i ove godine. Pored programa energetske efikasnosti u građevinarstvu, GIZ će predstaviti i programe podrške obnovljivim izvorima energije u BiH kroz radionice iz oblasti hidroenergije, biomase i izradu programa za investitore.

Program konferencije

Hidroenergija

- 4. Internacionalna konferencija Hidroenergije u BiH
(GiZ, EREF, Elektroprivreda BiH, Elektroprivreda HZHB, Elektroprivreda R. Srpske, HEIS Institut za hidrotehniku Sarajevo
- 1. radionica: Održivi razvoj malih hidroelektrana u BiH - organizator GIZ

Voda

2. Konferencija: Održivo upravljanje vodom za piće i otpadnom vodom u BiH 

(Evropsko udruženje voda, UNDP, TCC Danibius, Asocijacija komunalnih i otpadnih voda FBIH, Asocijacija komunalnih i otpadnih voda R. Srpske)
1. Radionica o kontroli gubitaka vode u vodovodnim sistemima

Energija Vetra

-Energija Vetra u BiH - 3. Okrugli sto Vetroenergije

Energetska Efikasnost

4. Radionica energetske efikasnosti u objektima u BiH - GIZ Radionica
Strategija renoviranja zgrada u BiH do 2050 - GIZ Panel

Čvrsti otpad

2. Konferencija: Upravljanje otpadom u BiH - Energija iz otpada
(ISWA - RDN, AHK, FIC - Veće stranih investitora BiH, Fabrika Lukavac)

BioEnergija

-4. Internacionalna konferencija: BioEnergija u BiH
*ESCO Panel za finansiranje
*ReEnergy brokerski događaj- Usluga poslovnog spajanja

Prijem na događaj je besplatan, ali registracija je obavezna.

Posetioci mogu da se registruju za događaj na ovom linku: besplatna karta.

Zauzmite svoje izlagačko mesto uz promotivne cene. 10% popusta ako se registracija izvrši pre 15. oktobra.

Za više informacija obratite se:

Nikola Aleksić, menadžer prodaje, aleksic@reeco.rs.
REECO doo, + 381-21-210 20 45

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da budete deo budućnosti sa nama kao posetilac, sponzor, izlagač, partner ili učesnik konferencije. 

Za dalje informacije posetite našu web stranicu www..renexpo-bih.com.

Kada: 8 - 9. novembar 2017
Gde: Hotel Hills
Butmirska cesta br.18a
71000 Ilidža, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Vidimo se na RENEXPO® BiH!

O RENEXPO:

Vodeći međunarodni sajam obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i ekološke trgovine sa profesionalnim konferencijama prepoznatljivim u brendu RENEXPO®, biće organizovan po četvrti put u BiH. RENEXPO® Zapadni Balkan će predstaviti alternativu proizvodnji toplote i električne energije korišćenjem raspoloživih sredstava za biomasu i biogas, tehničke i ekonomske potencijale hidroenergije i značaj implementacije projekata koji omogućavaju racionalnu potrošnju energije u građevinarstvu, industriji i javnom osvjetljavanju. RENEXPO® je prepoznat kao visokokvalitetna evropska energetska platforma, strukturirana kao najvažniji industrijski sastanak u ovoj oblasti.

O REECO:

Organizator sajma RENEXPO® - Obnovljivi Izvori Energije i Energetska Efikasnost je REECO d.o.o. iz Srbije, deo internacionalne REECO Grupe sa kancelarijama u Nemačkoj, Poljskoj i Austriji. REECO je odgovoran za region Zapadnog Balkana, uključujući dva događaja godišnje, jedan u Beogradu, a drugi u Sarajevu. Od 1997. godine do danas, više od 50 000 profesionalaca iz preko 70 zemalja svake godine pohađa sajmove i konferencije ove vrste, koje organizuje REECO® Grupa.

www.reeco.eu
www.renexpo-bih.com
www.renexpo-belgrade.com 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti