MTF - INOVATIVNA REŠENJA U TEHNOLOGIJI TRANSPORTERA, SISTEMA ZA ODVAJANJE I AUTOMATIZACIJE

Komentari: 0

Stalni vrhunski učinak, s obzirom na vreme odziva, kvalitet saveta i proizvoda, kao i savršena usluga, su njihovo osnovno razumevanje uspešne korporativne filozofije.

Već više od 35 godina, a trenutno druga generacija vlasnika, “MTF Technik” razvija i proizvodi prilagođena rešenja najvišeg tehničkog kvaliteta za protok materijala.

Njihova beskompromisna filozofija kvaliteta i rezultirajuća pouzdanost i trajnost sistema, u kombinaciji sa planiranom isporukom i ugradnjom, omogućiće kupcima da mogu govoriti :

“Jednom MTF - uvek MTF”. Uverite se i vi!

Počeli su kao proizvođač serijskih transportnih traka, a danas su jedna od najvećih i najprofesionalnijih kompanija sa visokim tehnologijama na polju upravljanja materijalima.

Isporučuju potpuno automatizovane transportne sisteme širom Evrope - na delu mašine na odeljenje za otpremu - sa integrisanim sistemima za odvajanje i buferima.

Jednostavna i racionalna rešenja za najteže zahteve u protoku materijala, odvajanju i sortiranju, su posebna snaga kompanije “MTF Technik”.

Dugogodišnje iskustvo u tehnologijama transporta, razdvajanja i automati zacije u različitim sektorima industrije, kao i direktan kontakt sa kupcima, pružaju konstantnu evoluciju spektra performansi.

Širok spektar njihovih partnera garantuje savršenu funkcionalnost i jedinstvenost njihovih proizvoda i ukazuje na inovativni kapacitet.

Uzimajući u obzir 35 godina iskustva u mašinskom inženjerstvu kao i mnoštvo sopstvenih patenata, “MTF Technik” garantuje odličan dizajn, visoku preciznost montaže i izvanredan kvalitet proizvoda.

Kompetentni tim mašinskih i elektro inženjera, posebno obučen na postrojenjima, omogućava savršeno planiranje i nesmetanu realizaciju ulaganja u njihovo postrojenje.

“MTF Technik”
Hardy Schürfeld GmbH & Co. KG
Stadionstraße 8
D-51702 Bergneustadt
www.mtf -technik.de/en

Top Teh d.o.o.
Reber 10
1291 Škofljica,
Slovenija
Top Teh machinery d.o.o:
Ibarski put 112, Velereč
32 300 Gornji Milanovac
tel: + 381 32 515 05 90
prodajattm@topteh.si
www.topteh.eu

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti