Mecmesin - OmniTest-5.0™ Univerzalna mašina za testiranje

Komentari: 0

Mecmesin sa zadovoljstvom objavljuje lansiranje nove OmniTest-5.0™ univerzalne mašine za testiranje, koja je dizajnirana tako da zadovolji različite potrebe laboratorija za istraživanje i razvoj i osiguravanje kvaliteta. Takođe nudi i poboljšane performanse i mogućnosti, što ga čini idealnim za aplikacije i testiranje proizvoda i materijala kapaciteta do 5kN.

Mehanička konstrukcija okvira i pogonskog sistema nudi izuzetnu čvrstoću sa zanemarljivim odbacivanjem okvira. Okvir OmniTest-5.0™ zauzima relativno mali prostor za sto, sa integrisanim sistemom za upravljanje kablovima i dubinom grla za ispitivanje uzorka od 200 mm u prečniku.

OmniTest-5.0™ je jednostavan za korišćenje zbog prednjeg panela koji omogućava izbor testnih parametara i uživo očitavanje opterećenja i dužine kao i precizno ručno pozicioniranje pomoću multifunkcionalnog kontrolera.

OmniTest-5.0™ ima novu generaciju elektronike koja pruža aktivnu kontrolu opterećenja i poboljšanja performansi motora, dajući brzinu od 0.01 mm/min do 1.200 mm/min sa rezolucijom 0.001 mm.

OmniTest-5.0™ sadrži i najsavremeniji novi Enhanced Load Sensor (ELS).

Preciznost opterećenja je 0,5% rdg sa rezolucijom od 1:25.000, što omogućava veći spektar testova koji se izvode bez potrebe za izborom drugog senzora opeterećenja.

OmniTest-5.0™ je fleksibilan, pouzdan i povoljan, i isporučuje se sa novim VectorPro™ MT softverom za analizu materijala koji omogućava testiranje na mnoge međunarodno priznate standarde.

Sistem se može isporučivati sa ekstenzometrom ili bez njega, u zavisnosti od zahteva kupca.

Snažan, intuitivan i prijatan ekran osetljiv na dodir, Vector Pro™ MT je dizajniran tako da bude jednostavan za upotrebu, u prvom planu pomoću intuitivnog builder-a za povlačenje i ispuštanje, sa ikonama upravljačkih alata koje imaju visok stepen konfigurisane opcije za izveštavanje.

VectorPro™ MT je izgrađen oko baze podataka koja sadrži korisničke dozvole, test parametre, testne verzije i rezultate.

Ova arhitektura baze podataka pruža revizijski trag i funkciju e-potpisivanja, koji isporučuje usaglašenost sa 21 CFR Part 11 requirements.

OmniTest-5.0™ može testirati širok spektar materijala, uključujući metale, polimere, kompozite, tkanine, staklo i keramiku, koristeći širok izbor rukohvata i pričvršćivača oko koje je Mecmesin renomirana aplikacija rešenja.

Direktor kompanije Mecmesin John Page rekao je: ''Oduševljeni smo što smo iskoristili mogućnost i predstavili OmniTest-5.0™ + VectorPro™ MT softver na sajmu Control 2017 u Stutgartu. Time sada pružamo mnoge nove karakteristike i funkcionalnost koje su naši klijenti dosledno tražili tokom nekoliko godina.

Ovaj novi proizvod je prvi od mnogih koji će imati koristi od hardverske/softverske tehnološke platforme koju smo razvili i najavljuje novo uzbudljivo poglavlje za Mecmesin Grupu.

Za više informacija, kontaktirajte:
PSM d.o.o.
Stegne 21, SI - 1000 Ljubljana, Slovenija
www.psm.si
info@psm.si
m: +386 41 750 785

Mecmesin Ltd je britanska kompanija u privatnom vlasništvu koja posluje globalno.

Od svoje koncepcije iz 1977. godine, porodična firma je postala vodeći multinacionalni snabdevač mašina i softvera za testiranje sile, materijala i testiranja obrtnog momenta.

Sedište kompanije je u poslovnom parku Nevton House, Spring Copse Business Park, Slinfold, Vest Sussek, RH13 0SZ, UK, ali ima i nemačku podružnicu Mecmesin GmbH, u Rinelen 20, D-78056, VS-Schvenningen, Deutschland.

2017 godine. kompanija Mecmesin obeležila je 40-godišnjicu, pružajući rešenja za merenje snaga i obrtnog momenta za kontrolu kvaliteta za klijente u okviru svih grana industrije.

Mecmesin-ovo ispitivanje materijala, opreme za merenje sile i obrtnog momenta se koristi u laboratorijama za kontrolu kvaliteta i proizvodnim područjima u širokom spektru industrija od automobilske tehnike preko pakovanja do medicinskih uređaja i tekstila.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti