Konvertori DC-DC snage 200 W sa 12:1 ultraširokim opsegom ulaza za primenu u železnici i industriji

Komentari: 0

Konvertori DC-DC dimenzija polovine standardne kutije, snage 200 W sa 12:1 ultraširokim opsegom ulaza za primenu u železnici i industriji

Korporacija TDK (TSE 6762) koju na trgu Slovenije, Srbije i Hrvatske zastupa kompanija IC elektronika d.o.o. predstavlja seriju PYH200 TDK-Lambda konvertora tipa DC-DC snage od 200 W. Sa 12:1 ultraširokim opsegom ulaza od 14 do 160 Vdc, ovi proizvodi koji se montiraju na štampane ploče spakovani su u polovinu kutije industrijskog standardnog formata dimenzija 61,0 x 57,9 x 12,7 mm (D x Š x V).

Kućište je presvučeno silikonom da bi se obezbedio visok nivo otpornosti na udarce i vibracije. To je ključno za primene u skladu sa standardom za elektronsku opremu koja se koristi na železničkim voznim sredstvima, EN 50155.

Serija PYH200 je dostupna sa nazivnim izlaznim naponima od 12 V, 15 V, 24 V i 48 V, prilagodljivim u rasponu od  -20% do +15% za nestandardne napone.

Svi modeli imaju zaštitu od prekomerne struje, prekomernog izlaznog napona i prekomerne temperature. Standardne funkcije uključuju teledetekciju, daljinsko uključivanje/isključivanje, sinhronizaciju frekvencije sa spoljnim signalom i mogućnost zadržavanja vremena povezivanjem elektrolitičkog kondenzatora sa terminalom magistrale.

Moduli snage imaju efikasnost do 90% i mogu da funkcionišu na temperaturi bazne ploče od -40°C do +100°C. Opcioni hladnjaci olakšavaju konveksno hlađenje, forsirano vazdušno hlađenje ili moduli mogu da se hlade konduktivno.

Izolacija od ulaza do izlaza i od ulaza do osnove iznosi 3.000 Vac sa izolacijom od izlaza do osnove od 500 Vac. Sertifikacija je u skladu sa bezbednosnim standardima IEC/UL/CSA/EN 62368-1 i oznakama CE i UKCA za direktivu o niskonaponskoj opremi i RoHS deklaraciju.

Serija PYH200 u kombinaciji sa tipičnom opremom za ispitivanje je testirana da ispunjava železničke standarde EN 50155, EN 45545-2, EN 61373 i EN 50121-3-2.

Za više informacija o seriji TDK-Lambda PYH200, obratite se lokalnom distributeru, kompaniji IC elektronika na adresu e-pošte prodaja.srbija@ic-elect.si.

O korporaciji TDK

Korporacija TDK, sa sedištem u Tokiju, u Japanu, svetski je predvodnik u pronalaženju elektronskih rešenja za pametnu zajednicu.

Sveobuhvatni portfolio korporacije TDK, vođen inovacijama, sadrži pasivne komponente poput keramičkih, aluminijumskih, elektrolitičkih i film kondenzatora, kao i magnetne, visokofrekventne, piezo i zaštitne uređaje. Spektar proizvoda takođe obuhvata senzore i sisteme senzora poput senzora temperature i pritiska, magnetnih i MEMS senzora. Pored toga, kompanija TDK pruža rešenja za napajanje i energetske uređaje, magnetne glave i još mnogo toga.

Ti proizvodi se plasiraju na tržište pod brendovima proizvoda TDK, EPCOS, InvenSense, Micronas, Tronics i TDK-Lambda. Korporacija TDK se fokusira na zahtevna tržišta automobilske industrije, industrijske i potrošačke elektronike i informacione i komunikacione tehnologije.

O korporaciji TDK-Lambda

Korporacija TDK-Lambda je pouzdan, inovativni predvodnik i globalni dobavljač visoko pouzdanih konvertora snage za industrijsku i medicinsku opremu širom sveta.

Korporacija TDK-Lambda je spremna da brzo odgovori na bilo koju potrebu klijenta uz podršku odeljenja za istraživanje i razvoj, proizvodnih , prodajnih i servisnih lokacija u pet ključnih geografskih regiona, a to su Japan; Evropa, Bliski istok i Afrika (EMEA); Severna i Južna Amerika; Kina i Asocijacija nacija jugoistočne Azije (ASEAN).

Za više informacija posetite: www.jp.lambda.tdk.com/en/

O kompaniji IC elektronika

Kompanija IC elektronika d.o.o. je najveći nezavisni distributer elektronskih komponenti u Sloveniji. Osnovana je 1989. godine, a sedište kompanije se nalazi u Ljubljani, sa predstavništvima u Beogradu i Zagrebu.

Tokom godina, kompanija je postala ugledan i cenjen igrač na tržištu. Poznati smo po dobrim odnosima sa partnerima i odličnom poznavanju kupaca i njihovih želja.

Kompanija je kreirala kvalitetno radno okruženje u svim oblastima rada, koje se neprestano unapređuje. Naša primarna briga su naši kupci. Težimo neprestanom povećanju njihovog zadovoljstva i posvećenosti.

Pružamo im tehničke savete i prilagođavamo se njihovim potrebama. Pomažemo im da optimizuju troškove kupovine i zajedno sa njima pronalazimo prilagođena rešenja. Ako tražite dobavljača elektronskih komponenti, kompanija IC elektronika d.o.o. je najbolje rešenje za vas.

Za više detalja posetite www.ic-elect.si/ ili nam pišite na adresu prodaja.srbija@ic-elect.si.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i LinkedIn i čitajte naš blog.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti