Izvanredan stručnjak za glodanje: MD133 Supreme

Komentari: 0

Novi MD133 Supreme je proizvođač najsavremenijih alata i Walter prvi put na tržištu predstavlja porodicu glodala, koja su namenjena za potrebe dinamičnog rezanja. Promera od 6 do 12 mm (z = 5) oz. od 16 do 20 mm (z = 6) i dužina rezanja (Lc) 3 x Dc, sa vratom do 4 x Dc in 5 x Dc glodalo idealno u uslovima koji su tipični za dinamičko razvrtanje: male širine rezanja, velika dubina reza i veliki obim reza po jedinici vremena. Chip baterije osiguravaju kratke isečke, čak i pri visokim dubinama rezanja.

Walter nudi dva različita kvaliteta za različite aplikacije kalupa: WJ30RD čelika (dodatna upotreba: od livenog železa) i WJ30RA za nerđajući čelik (opciono se koristi: ISO S, N). Rezač je idealno rešenje za materijale koji su teško mašinski obradivi, a posebno u specifičnim uslovima (mašina, obradak, stezanje).

Pouzdanost procesa i značajno povećanje produktivnosti
Novo Carbide Cutter glodalo MD133 nudi rešenje ne samo za probleme sa materijalima koje je teško mašinski obraditi, već i za rad u nestabilnim uslovima.

Kompanija Walter korisniku pruža visoku i maksimalnu pouzdanost procesa, posebno kada je reč o radu mašina i povećanju produktivnosti sa visokom stopom uklanjanja materijala i manjim vremenom obrade. Korišćenjem cele dužine sečiva i dinamičnom strategijom glodanja, dolazi na alatu do ravnomernog habanja.

Istovremeno, temperatura se uglavnom ispušta iz isečaka, što omogućava dugotrajnost alata. Zbog svojih posebnih svojstava MD133 Supreme posebno je interesantan za masovnu proizvodnju, ali i za korisnike sa manjim brojem komada, koji rade u različitim uslovima.

Tipične aplikacije za novu liniju glodala: opšte mašinstvo, aero industrija, energetska industrija i proizvodnja alata i modela.

Walter AG

Walter AG je kompanija iz Tübingen-a, koja je osnovana 1919. godine od strane Richarda Waltera, a danas je jedna od vodećih međunarodnih kompanija koje se bave obradom metala. Oko 3 600 zaposlenih u celom svetu razvija, proizvodi i prodaje pionirska rešenja mašinske obrade za glodanje, bušenje i pritiskanje. Mnoge filijale i prodajni partneri mogu videti kako su dostupna rešenja u obliku proizvoda i usluga u celom procesnom lancu, kupcima u više od 80 zemalja širom sveta.

Posetite web stranicu kompanije Walter

Kontakt podaci za kupce:
Walter Austria Ges.m.b.H.
Podružnica trgovina; Ulica heroja Nandeta 33; 2000 Maribor
service.si@walter-tools.com
www.walter-tools.com

Predstavništvo:

Garant WIS d.o.o.
Dimitrija Tucovića 3/5
11420 Smederevska Palanka
E-mail: office@garantwis.co.rs
Web: www.garantwis.co.rs

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti