ISKRA SISTEMI ZA AUTOMATIZACIJU I MERENJE

Komentari: 0

O NAMA

Mi smo kompanija koja se bavi razvojem, inženjeringom, projektima, proizvodnjom i pružanjem usluga u polju industrijske automatizacije i merne tehnike.

Naše poslovanje uključuje softver, hardver i sistemski inženjering od koncepta do implementacije automatskih i kontrolisanih sistema u industriji.

Poznati smo kao iskusan, profesionalan i veoma pouzdan partner u poslovanju.

DANAS

Naša kompanija ima jasno definisanu strategiju poslovanja.

Grupa zapošljava više od 60 radnika od kojih većina ima visoko obrazovanje iz oblasti elektro i mašinskog inženjeringa.

Deset inženjera dinamike najvišeg nivoa zajedno sa iskusnim saradnicima obezbeđuju neprekidni razvoj naših proizvoda.

VIZIJA

ISKRA AMS ostaje glavni snabdevač tehnološke opreme proizvođačima merača energije (električne energije) i električnih sistema kao prvi izbor kupaca kod nabavke visoko tehnološke opreme u polju automatizacije proizvodnje.

Uz naše bogato iskustvo u polju merenja energije i kontrole, kao i preciznog generisanja električne energije, mi smo i dobavljač proizvoda, usluga i rešenja u polju preciznog merenja energije.

OPREMA ZA MERENJE I TESTIRANJE BROJILA ELEKTRIČNE ENERGIJE

Iskrantec je moderni kompjuterski kontrolisani sistem koji je projektovan za istovremeno testiranje do 80 brojila električne energije.

Dizajn sistema u potpunosti odgovara zahtevima koji su navedeni u IEC60736 standardu, a koji definišu minimalne radne uslove u laboratorijskoj i industrijskoj sredini, i omogućava merenje brojila električne energije u skladu sa sledećim standardima: IEC 62053-11, IEC 62053-21, IEC 62053-22 i IEC 62053-23.

INDUSTRIJSKA AUTOMATIZACIJA

SPECIJALISTI ZA MERAČE ENERGIJE, transformatore struje i napona i procese i testiranje sklopnih sistema.

Inovativna rešenja i moderan pristup u projektovanju i implementaciji obezbeđuju visok kvalitet naših proizvoda i usluga.

U potpunosti ispunjavamo zahteve naših klijenata u elektro i automobilskoj industriji nudeći im kompletna rešenja uključujući ideje, tehničke i komercijalne ponude, upravljanje projektom, proizvodnju, sklapanje, testiranje, instalaciju, puštanje u rad, i konačno, servisiranje i održavanje.

GrampeR d.o.o.
Kneza Viseslava 88
11 030 Belgrade, Serbia
Phone: +381 11 2544 757
+381 11 3543 163
+381 11 3549 365
Fax: +381 11 3059 216
www.gramper.com



 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti