ISH 2023. – HVAC + Water - Nakon pauze od 4 godine ponovo uživo u Frankfurtu

Komentari: 0

Sajamska industrija počinje ponovo da raste, društvene i političke promene i izazovi traže rešenja i upravu tu dolazi sajam ISH 2023.

Na sajmu će biti predstavljeni najnoviji i inovativni proizvodi za aktuelnu energetsku krizu.

Vodeći svetski sajam klimatizacije, grejanja i obnovljivih izvora energije održaće se sledeće godine od 13. do 17. marta uživo u Frankfurtu.

Pune sajamske hale, štandova koji oduzimaju dah, konstruktivne diskusije, zadovoljna lica – zaključci su prvih sajmova koji su održani ove godine.

Uspon i potreba za ličnim susretima oseća se svuda. Inspirisan ovim pozitivnim utiscima, sajam ISH započinje svoje aktivnosti.

Ovo ohrabrenje primetno je i od strane izlagača – 80% izložbenog prostora je već potvrđeno, 19 nivoa, odnosno 11 hala okupiće lidere iz industrije na jednom mestu – uživo u Frankfurtu.

Poslednjih nekoliko godina postali smo svesni važnosti bezbednog snabdevanja energijom i vodom, očuvanja životne sredine i inteligentnim upravljanjem energentima.

Pod motom “Rešenja za budućnost“, fokus predstojećeg sajma ISH će prvenstveno biti na rešenjima za održivu budućnost.

Diverzifikacija izvora energije ka većem udelu obnovljivih izvora energije, obezbeđivanje čiste vode za piće, energetska nezavisnost, održivost, toplotne pumpe, značaj vodonika kao alternativnog izvora energije – sve ove, ali i mnoge druge teme biće u fokusu predstojećeg sajma ISH 2023.

Najnovije informacije o sajmu ISH 2023. i pratećem programu možete naći na zvaničnom sajtu sajma: www.ish.messefrankfurt.com

Kao i uvek do sada, za informacije o ulaznicama i uslovima putovanja, možete kontaktirati predstavnike sajma za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju, kompaniju Zodax doo Beograd.

www.zodax.rs / www.serbia.messefrankfurt.com

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti