IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS & ICT4Industri 2019

Komentari: 0

Poštovani posetioci web portala www.industrija.rs, pošto nam se bliži već dobro poznati sajam u Ljubljani, na kome se tradicionalno okuplja elita iz procesne industrije, robotike, automatike, elektronike i ostalih novih tehnologija sa primenom u industrijskoj proizvodnji, časopis Industrija, kao dugogodišnji medijski partner ove manifestacije vam poklanja 10 €, time što vam omogućava, da se preko sledećih linkova registrujete besplatno kao stručni posetilac i samim tim posetite Ljubljanu od 12. do 14. februara.

Sajam će se kao i ranijih godina održati na Gospodarskom razstavišču u Ljubljani (Dunajska cesta 18). Pošto je skup podeljen na tri segmenta – prijavite se za onaj gde po vašem mišljenju pripada vaša delatnost ili vaše interesovanje.

IFAM: Prijavite se OVDE

INTRONIKA: Prijavite se OVDE

ROBOTICS: Prijavite se OVDE

Prilikom registracije kada dođete do koraka „STEP 2“ u polje „Keyword“ unesite INDUSTRIJA i dalje popunite sve ostale podatke, jer u suprotnom nećete se moći registrovati.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije u vezi online registracije, molimo ne ustručavajte se kontaktirati gospođu Karin Pavčnik na telefon: +386 41 910 815 ili it@icm.si!

Dobrodošli ste na štand časopisa Industrija.

Ukoliko će vam ovo biti prva poseta sajmu IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS & ICT4Industri 2019, organizovaćemo i za vas kratku turu po sajmu, kako bi na najefikasniji način došli do informacija koje vas interesuju.

Naš štand će biti u hali 2A, gde vas očekujemo.

Za više informacija posetite www.icm.si, ili se možete javiti našoj redakcija na nmirkovic@industrija.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti