HANNOVER MESSE Digital Days: premijera od 14. do 15. jula

Komentari: 0

Industrijska transformacija se nastavlja uprkos krizi izazvanoj korona virusom, i sa sobom nosi teme digitalizacije, individualizacije, klimatskih i demografskih promena. Ove teme će biti u centru pažnje na HANNOVER MESSE Digital Days. Ovaj novi, dvodnevni digitalni događaj će dati pregled aktuelnih pravaca razvoja u oblastima industrije, energetike i logistike, kao i orijentaciju u vremenima tokom i nakon krize.

HANNOVER MESSE Digital Days će 14. jula otvoriti uzbudljivi govornici iz sveta privrede, nauke i politike kroz brojne panel diskusije, prezentacije inovacija, live-chat i networking događaje. Svi će se baviti jednim, ključnim pitanjem: kako obezbediti uspešno sprovođenje industrijske transformacije i koje poluge treba pokrenuti, kako bi se industrija što pre oporavila od zastoja.

„Kroz Digital Days stvaramo internet platformu za celokupnu HANNOVER MESSE zajednicu. Ovogodišnju izložbu smo zbog pandemije korona virusa morali da otkažemo, ali ljudi i dalje imaju potrebu da se informišu o najnovijim tehnološkim proizvodima i rešenjima i da razgovaraju sa stručnjacima iz celog sveta. Jer jedino kroz razmenu ideja sa drugim industrijama i kulturama nastaju impulsi neophodni za inovacije sutrašnjice“, kaže dr Jochen Kockler, predsednik Upravnog odbora Deutsche Messe AG.

Po pitanju tema, HANNOVER MESSE Digital Days se vrti oko sadržaja zastupljenih na sajmu. Zato se konferencijski program fokusira na Industriju 4.0, veštačku inteligenciju, pametnu energiju i Logistiku 4.0. Drugi stub sadržaja čine proizvodi i rešenja izlagača.

Umrežavanje takođe igra istaknutu ulogu: svi učesnici mogu da pretražuju odgovarajuće partnere za saradnju i da direktno stupe u kontakt kroz live-chat funkciju.

U značajne događaje ubraja se i ceremonija dodele HERMES AWARDS nagrada. Ova međunarodno priznata nagrada za tehnološke inovacije će po prvi put biti dodeljena digitalno.

Žiri kojim predsedava prof. dr Reimund Neugebauer, predsednik Fraunhofer Društva za primenjena istraživanja, izabrao je pobednika među brojnim visokokvalitetnim prijama. Pobednik će biti objavljen 14. jula.

HANNOVER MESSE Digital days

HANNOVER MESSE je vodeći svetski sajam industrijskih tehnologija. Ključna tema sajma je industrijska transformacija, što u fokus stavlja sve najnovije teme u industriji, uključujući Industriju 4.0, veštačku inteligenciju, pametnu energiju, 5G i pametnu logistiku.

HANNOVER MESSE ove godine proširuje svoj portfolio digitalnim događajem HANNOVER MESSE Digital Days, koji se premijerno održava od 14. do 15. jula

Učešće na HANNOVER MESSE Digital Days je besplatno a adresa za prijave je: www.hannovermesse.digital/en



0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti