GRAFIMA, BIRO-EXPO I PAK AM

Komentari: 0

42. Grafima, međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije, otvoriće ovogodišnju sajamsku jesen od 21. do 24. septembra u hali 1 Beogradskog sajma.

Pod sloganom "Više boje" Grafima pruža reprezentativan uvid u najnoviju produkciju mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, sirovina, repromaterijala ili finalnih proizvoda za različite sektore grafičke industrije, a standardni segment ponude su i softverska i ICT rešenja u ovim oblastima.

Različiti profili učesnika - proizvođači, uvoznici, izvoznici i distributeri mašina, opreme i komponenata, prezenteri, štamparije, dizajn studiji, uvoznici repromaterijala, papira, polovnih mašina, softverske kompanije, promovišu tehnološka dostignuća u

grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijma, dizajnu, reklamnoj, muzičkoj i filmskoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima ovih privrednih, umetnički "obojenih" grana na srpskom i regionalnom tržištu.

U različitim formatima, prateći program Grafime akcentuje tehnologiju štampe, grafi čki dizajn i reklamni materijal.

Grafima nastavlja da neguje i inovativni program "Ulica kreativnih rešenja", koji promoviše idejna rešenja iz oblasti grafičkog dizajna, ali i "Berzu korišćenih mašina", polovnih mašina sa znatno nižim cenama, namenjenih malim privrednicima koji tek pokreću svoj privatan posao.

Tradicionalni "pratilac" Grafime je Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme - Biro-Expo, tematski usmeren na biro opremu, pribor i mašine, kancelarijski nameštaj i materijal, poslovnu galanteriju i poklone te dekorativni i foto program, ove godine predstavlja se svojim 28. izdanjem.

I ekskluzivno, nova komplementarna sajamska manifestacija, koja će Grafimu učiniti još moćnijom i reprezentativnijom, u istom terminu, od 21. do 24. septembra, i na istom mestu, u Hali 1, biće 1. Sajam pakovanja i ambalaže PAK AM, specijalizovana manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente pakovanja i ambalaže, kao i mašine i opremu namenjenu ovoj industrijskoj grani.

U pitanju su mašine i oprema za pakovanje i ambalažu za sve industrijske grupe: punjenje, pakovanje, zatvaranje, konfekcioniranje, kalibriranje, vakumiranje, kodiranje, markiranje, kombinovane funkcije, integrisane sisteme, zaštitu proizvoda, mernu tehniku, paletizaciju, doziranje, miksovanje, sortiranje itd.

Manifestacija je namenjena i predstavljanju svih vrsta ambalaže, materijala, sredstava i gotovih proizvoda: plastičnih i kompozitnih folija, blistera, stakla, limenki, kontejnera, transportnih pakovanja, ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju, dekorativnih poklon pakovanja...

Grafima, Biro-Expo i PAK AM su koncepcijski namenjeni pretežno poslovnim posetiocima, ljudima iz struke, o čemu govore poslovni ugovori i zadovoljstvo većine izlagača, jer brojni kapitalni eksponati i projekti svoje kupce po pravilu obezbeđuju još dok sajam traje.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti