ECOMONDO / KEY ENERGY: the Green Technologies Expo

Komentari: 0
Fotografija od: Industrija

ECOMONDO, manifestacija koja je trenutno u toku, održava se u Rimini Ekspo centru od 7. do 10. novembra 2017. godine i predstavlja prvu evropsku izložbu cirkularne ekonomije.

Redakcija časopisa Industrija je na licu mesta i izveštava sa ovog prestižnog međunarodnog događaja koji je okupio sve sektore zelene i kružne ekonomije, od energetske efikasnosti do obnovljivih izvora energije, od recikliranja otpada do održivog razvoja.

Italija je tradicionalno ugostila izlagače iz više od 40 zemalja, i još jednom potvrdila dominantnu ulogu na evropskom nivou u oblasti energetske efikasnosti, gde više od 1 200 kompanija izlažu svoje proizvode i procese i gde se trenutno nalazi 105.000 učesnika.

Ecomondo predstavlja jedinstven događaj u oblasti životne sredine i upravljanja otpadom, gde profesionalci iz svih delova sveta mogu otkriti inovacije i povezati se sa vodećim kompanijama iz ovih sektora.

Ponovna upotreba i višenamenska eksploatacija tehničkog otpada (elektronika, plastika, potrošeno ulje, itd.), biološki otpad i otpadne vode sa proizvodnjom vrednih proizvoda predstavljaju ključni prioritet emisije Ecomondo / Key Energy i nekih od ključnih radionica na kojima se održava ovaj okvir. Industrijski eko-dizajn i efikasnost resursa i energije kao i drugi ključni subjekti koji integrišu kružni ekonomski paket, implementirani su u Ecomondo-u.

Trenutno su u toku i planirana dva dana aktivnosti vezanih za gradove, i u vezi sa tim kako oni mogu biti pametniji u mobilnosti i energiji, upravljanju otpadom i reciklažom.

“The States General of the Green Economy”, događaj je koji se odigrava 7. i 8. novembra u organizaciji Nacionalnog saveta zelene ekonomije, koji je sastavljen od 64 organizacije zelenih kompanija, a u saradnji sa italijanskim Ministarstvom za životnu sredinu i Ministarstvom za ekonomski razvoj. U isto vreme i na istom mestu, odigrava se i Key energy sajam.

U odličnoj organizaciji kompanije MZ Consulting & Sajmovi zahvaljujući kojima smo pozvani na ovaj prestižni događaj, redakcija časopisa Industrija sa lica mesta je u prilici da prikaže brojke koje potvrđuju odličan odziv učesnika: stotine seminara, sa hiljadama govornika; 550 kupaca koji učestvuju na 4 500 poslovnih susreta; 520 akreditovanih novinara i 163 miliona medijskih kontakata, zahvaljujući velikoj pokrivenosti generalne i trgovinske / specijalizovane štampe; Povratne informacije koje su pojačale društvene mreže, što je udvostručilo ukupne impresije.

MZ Consulting & Sajmovi - Zastupaju IEG (Rimini Fiera i Fiera Vicenza) za područje Alpe-Jadran, i organizuju poslovnim posetiocima sponzorisanu posetu sajmu Ecomondo - Key Energy.

Na njihovoj web stranici www.mz-consulting.org objavljena je pozivnica i obrazac za registraciju.

To znači da su gostima plaćeni smeštaj u udobnom hotelu i organizovani sastanci na sajmu putem B2B platforme (jedan radni dan). Svake godine tu mogućnost iskoristi barem trideset kompanija iz regije i svi budu veoma zadovoljni organizacijom.

 

 

 

 

 

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti