Easydur - Vaš partner za sve vrste mehaničkih ispitivanja

Komentari: 1

Kompanija Easydur (www.easydur.com) već četiri decenije proizvodi opremu za sve vrste mehaničkih testiranja (destruktivnih i nedestruktivnih), koja je 100% proizvedena u Italiji.

Easydur se posebno specijalizovao za izradu laboratorijske opreme namenjene sektoru metalurgije, sa posebnim akcentom na univerzalne uređaje za testiranje zatezne čvrstoće, kompresije, savitljivosti i elastičnosti, specijalnih uređaja za ispitivanje tvrdoće, Šarpijevog klatna i specijalnih vizuelnih uređaja (profilnih projektora) za dimenzionu analizu profila i opruga.

ZAŠTO EASYDUR?

- Visoka fleksibilnost Easydur ispitne opreme koja se ogleda u tome što se ona može prilagoditi svakom individualnom zahtevu korisnika i samim tim rešiti bilo koji problem po pitanju kontrole kvaliteta.

- Svi merni uređaji kompanije Easydur predviđeni su za sprovođenje testiranja klase preciznosti 0.5. Interni EASYQS softver omogućava povezivanje sa svim softverima za kontrolu i upravljanje proizvodnjom, stvarajući uslove za poslovanje u skladu sa zahtevima 4.0 industrijske revolucije.

Takođe, Easydur proizvodi i uređaje koji se mogu integrisati na nove ili postojeće proizvodne linije koji obezbeđuju 100% kontrolu proizvodnje – primenu politike “0 Defects”.

- Poslednjih 5 godina, Easydur je ovladao proizvodnjom uređaja za dinamička ispitivanja ultra visokih frekvencija sa posebnim akcentom na povećanju performansi, uz istovremenu maksimalnu uštedu energije.

- Easydur oprema se u potpunosti proizvodi u Italiji, počev od mehaničkih delova, preko hardvera i softvera, pa do završnog spajanja finalnog proizvoda.

U zavisnosti od oblasti primene, kompletan program Easydur ispitne opreme je podeljen u tri segmenta:

- Ispitna oprema namenjena metalurškom sektoru

- Uređaji za testiranje opruga

- Oprema za testiranje šinskih vozila

Što se tiše uređaja za ispitivanje zatezne čvrstoće, posebno se izdvaja oprema za testiranje visokokvalitetnih cevi, žica i kablova, limova i kompozitnih materijala.

Kada je u pitanju proizvodnja kovanih i termički obrađenih proizvoda, Easydur je nesumnjivo lider na tržištu sa svojim uređajima za ispitivanje tvrdoće, opremljenim specijalnom glavom sa automatskom glodalicom za pripremu površine.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i sopstvenom “know-how”, Easydur je postao referentna kompanija za proizvodnju ispitne opreme za testiranje komponenti i podsklopova šinskih vozila.

Kompanija Easydur je izabrala preduzeće Trim d.o.o. iz Jagodine za svog regionalnog predstavnika u metalskoj industriji, železnici i automobilskoj industriji, a koja je ovlašćena za kompletnu postprodajnu podršku. 

Trim d.o.o.
Ribarska 83
35000 Jagodina
tel/fax: 035/8220-409,
035/245-409
e-mail: office@trim.rs
web: www.trim.rs

1 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar
Aleksandar Markovic
07.07.2021 21:36
Vec godinu dana koristimo Easydur kidalicu model 3MZ. Sve pohvale za Trim koji nam je pruzio i pruza kompletnu podrsku. U svakom trenutku su tu za kupca. Svaka cast. Odgovori

Ostavi komentar

Klijenti