Drugi Sajam proizvodnih tehnologija - Novosadski sajam 24. i 25. oktobra 2019.

Komentari: 0
Fotografija od: eKapija

Za Drugi sajam proizvodnih tehnologija organizatori su izabrali Novi Sad, kao centar oko koga gravitira desetine firmi ove industrije, od Sremske Mitrovice do Subotice, sa stotinama angažovanih inženjera i visokokvalifikovanih profesionalaca u svim fazama razvoja i proizvodnje.

- Strojotehnika je na srpskom tržištu prisutna kao vodeći distributer savremenih CNC mašina i alata za mašinsku obradu, i fokusirani sajam je odličan format gde možemo da pokažemo u praksi, ne samo proizvode, već i konkretne prednosti naše ponude, da se sretnemo sa svim našim klijentima, ali i da čujemo trendove i želje tržišta - kaže Daniel Radić, predstavnik Strojotehnike za Srbiju.

Sajamska ponuda za domaće kompanije

Sajam će na oko 2.000 m2 izložbenog prostora predstaviti specijalizovana softverska rešenja za 3D modelovanje, simulacije, kontrolu kvaliteta, reverzni inženjering, programiranje CNC mašina, vizuelizaciju, kreiranje upustava, upravljanje dokumentacijom, procesima, projektima i poslovanje, kao i 3D štampu, 3D skeniranje i mašinsku obradu - uživo.

Posetioci neće biti uslovljeni terminima demonstracija i predavanja, već će kompletna ponuda biti predstavljana malim grupama ili pojedinačno, oba dana, tokom celog radnog vremena sajma, zahvaljujući angažmanu preko 30 aplikativnih inženjera i specijalista za specifične oblasti rada.

- Pozivamo sve vlasnike i menadžere kompanija, inženjere, tehnologe i operatere CNC mašina i 3D štampača, profesore, nastavnike, studente i učenike tehničkih škola i fakulteta, ali i sve entuzijaste, hobiste i ljubitelje tehnologija da posete Sajam proizvodnih tehnologija i da vide sve ono što je, ne samo trenutno aktuelno, već i ono što će obeležiti četvrtu industrijsku revoluciju koja se odvija - kaže Srđan Živkov.

Solfins CAD/CAM Nagradni turnir

Na kraju prvog dana sajma, od 18 časova, u sajamskoj hali biće održan Solfins Nagradni turnir u 3D CAD modelovanju u SolidWorks ili CATIA softveru (prema izboru učesnika), i revijalni dvoboji u CAM programiranju.

Na prethodnom CAD/CAM turniru učestvovalo je preko 20 inženjera iz 15 kompanija, a pobednici su dobili vredne nagrade: 3D miševe za inženjering, besplatno skeniranje i 3D štampu svojih figura.. Ove godine organizator turnira, Solfins 3D Kompanija, sprema još neka iznenađenja za najbrže i najveštije CAD i CAM korisnike.

Osigurajte najbolje iskustvo na Sajmu proizvodnih tehnologija

Kako bi gosti i posetioci sajma imali bolje iskustvo i iskoristili događaj na najbolji mogući način, organizatori su kompletnu ponudu predstavili na internetu, zajedno sa opcijama za zakazivanje sastanaka i traženje sajamskih ponuda putem sajta.

Ulaz na Sajam je besplatan za sve posetioce, uz prethodnu registraciju na sajtu Solfinsa.

Kompletnu ponudu Sajma proizvodnih tehnologija i upit za besplatnu registraciju pronađite na sajtu Solfins 3D Kompanije.

 

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti