Digitalna agencija Will Marlow otvara filijalu u Srbiji i pokreće program pomoći srpskim preduzećima

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Vodeća američka agencija za digitalno oglašavanje i SEO, Will Marlow, otvara poslovnu jedinicu u Beogradu i istovremeno pokreće potpuno besplatan tromesečni program pomoći srpkim kompanijama u realizaciji digitalnih kampanja.

„Veoma smo uzbuđeni što smo osnovali poslovnu jedinicu Agencije koja je znak početka proširenja na srpsko tržište,“ rekao je Vil Marlou, izvršni direktor Agencije. „Već neko vreme gledamo na Beograd kao na prirodnu lokaciju našeg posla. Sposobnost pojedinaca iz tehničkog domena i želja za obukom svetske klase u Beogradu su ključni razlozi za našu odluku da ovde otvorimo odsek naše kompanije.“

„Mi smo posao koji je zasnovan na ljudima, a jedan od ključnih razloga izbora ove lokacije bila je blizina naših partnera za kadrovska pitanja u Jaka Lounge-u", rekao je Pol Galager, šef sektora službe za klijente Agencije.

„Pružanje odlične usluge klijentima i rast Agencije istovremeno zahteva odlične uslove zapošljavanja, odličnu obuku i zadovoljne zaposlene, a rad sa Jaka Lounge-om bilo je izvanredno iskustvo i ovo partnerstvo se prirodno uklopilo u naše planove rasta u Beogradu. Naš novi kancelarijski prostor će nam pomoći da zajedno produbimo naše partnerstvo."

Kriza COVID-19 nije sprečila Agenciju da sprovede kampanju podrške usmerenu ka postojećim i novim klijentima, na čije je poslovanje uticao virus.

"Otvaranjem kancelarije u Beogradu, usluge pružamo bez ikakvih početnih troškova preduzećima koja su pogođena pandemijom kako bismo im pomogli da održe vodeći tok i prodaju", prokomentarisao je Marlou. „To radimo zato što se ponekad u poslu spotaknete i padnete i treba vam samo pružena ruka da bi ste se uspravili. Ovde želimo da otvorimo naše poslovanje gestom dobre volje lokalnoj beogradskoj poslovnoj zajednici.“

Detalje o COVID Programu pomoći poslovanju koju pruža agencije Will Marlow i formular za prijavu možete naći OVDE

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti