COPA-DATA osavremenjuje svoj partnerski program

Komentari: 0

COPA-DATA je redizajnirala svoju partnersku zajednicu kako bi postala atraktivnija za nove korisnike 

COPA-DATA je unapredila sposobnost da raste zajedno sa svojim partnerima. Nezavisni proizvođač softvera za automatizaciju u industriji i energetici, redizajnirao je svoju Partnersku Zajednicu kako bi bio spreman za budućnost. Novi oblici članstva pružaju dodatne benefite za partnere i veću transparentnost za krajnje korisnike.

Sa 240 partnerskih kompanija, u više od 45 zemalja, COPA-DATA Partnerska Zajednica već́ uživa veliku globalnu potvrdu kvaliteta.Tokom godina, proizvođač zenon Softverske Platforme ostvario je partnerstva sa globalnom mrežom inženjera u proizvodnom i energetskom sektoru. Kompanija sada teži da olakša pristup redizajniranjem partnerskog programa.

Naš cilj je da stvorimo uže povezanu mrežu profesionalaca širom sveta koji mogu da podrže naše krajnje kupce na lokalnom nivou sa njihovom ekspertizom u proizvodima, implementaciji i podršci“, objašnjava Johannes Petrovisch, Rukovodilac Partnerskog programa, u vezi sa idejom redizajna.

Johannes Petrovisch, Rukovodilac Partnerskog programa COPA-DATA 

Kao sledeći korak, kompanija proširuje nivoe u Partnerskoj Zajednici kako bi omogućila uključivanje dodatnih članova. COPA-DATA je dodala novi početni nivo članstva tzv. "Listed Member" u okviru kategorije „Non-Certified Members“.

Ovo će omogućiti kompanijama da se u potpunosti povežu sa zenon-om u ranoj fazi korišćenja softvera. Članovi mogu da napreduju po nivoima putem dobro struktuiranog programa obuke članova. Kada kompanije ispune navedene zahteve, mogu uživati dodatne pogodnosti kao sertifikovani partner.

Nova partnerska zajednica COPA-DATA strukturirana je u dve glavne kategorije i četiri nivoa članstva.

Uslovi i benefiti za partnere

Sa svojim proširenim programom, COPA-DATA ima za cilj da promoviše inovacije i savremene funkcionalnosti iz razvoja zenon Softverske Platforme širem krugu partnera. Planirane aktivnosti uključuju globalne partnerske događaje i besplatan pristup on-line treninzima i tutorijalima. Da bi svojim krajnjim kupcima obezbedio visok kvalitet i sigurnost, COPA-DATA redovno proverava status svojih partnera.
COPA-DATA je takođe uspostavila saradnju sa obrazovnim i istraživačkim institucijama. „Namera nam je da budemo sigurni da institucije dobijaju podršku koja im je potrebna za intenzivnu i kreativnu implementaciju zenon-a u svojim istraživanjima i nastavi“, naglašava Johannes Petrovisch.

Ova saradnja sa partnerima iz oblasti obrazovanja i istraživanja igra važnu ulogu u podsticanju inovacija u razvoju zenon proizvoda.

O COPA-DATA

COPA-DATA je proizvođač zenon® Softverske Platforme, koja se koristi u proizvodnim procesima i energetici za upravljanje, monitoring i optimizaciju mašina i opreme. Osnovao ju je Thomas Punzenberger 1987. godine i sa sedištem u Salzburgu u Austriji i ova nezavisna porodična kompanija danas zapošljava oko 270 radnika širom sveta.Distribucija softvera na međunarodnom nivou omogućena je preko jedanaest filijala kompanije i brojnih distributera.Pored toga, više od 240 sertifikovanih partnerskih kompanija obezbeđuje efikasnu implementaciju softvera za krajnje korisnike u prehrambenoj industriji, energetici i infrastrukturi, automobilskoj i farmaceutskoj industriji. 2018. godine COPA-DATA je ostvarila promet od 44 miliona evra.

o zenon-u

zenon je Softverska Platforma, firme COPA-DATA, za automatizaciju u industriji i energetici. Mašine i oprema se sa zenon-om kontrolišu, nadgledaju i optimizuju. Posebna snaga zenon-a je otvorena i pouzdana komunikacija u heterogenim proizvodnim objektima.Otvoreni interfejsi i preko 300 drajvera i komunikacijskih protokola podržavaju horizontalnu i vertikalnu integraciju.

Ovo omogućava kontinuiranu implementaciju po modelu Industrial IoT i sistema savremenih Pametnih fabrika.Projekti sa zenon-om su veoma skalabilni. zenon je ergonomski, kako za inženjera tako i za krajnjeg korisnika.

Princip „parametrizacije umesto programiranja“ pomaže inženjerima da brzo i bez grešaka konfigurišu projekte.Kompleksne funkcije za sveobuhvatne projekte su predefinisane i spremne za kreiranje intuitivnih i robusnih aplikacija. Korisnici tako mogu povećati fleksibilnost i efikasnost zenon-a.

Kontakt:
dalibor.bobic@exor-eti.rs
www.exor-eti.rs
www.copadata.com

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti