CED SOLARNA REŠENJA BUDUĆNOSTI

Komentari: 0

CED - Controles Electricos Diasa d.o.o. Beograd je sestrinska firma nemačke kompanije ATG - Advanced Technology Group, koja deluje više od jedne decenije u zemljama Evrope, Nemačke i Rumunije, te Južnoafričkoj Republici, Kini i Hong Kongu.

CED je srpska podružnica koja započinje rad kao proizvodni pogon kompanije ATG u Priboju i planira proizvoditi mono-kristalne panele sa godišnjim kapacitetom od 325MW.

U fokusu CED-a su solarni fotonaponski paneli u izvedbi monokristala i monokristalni half-cellnpaneli koji su u ekspanziji poslednjih nekoliko godina iz razloga što tehnologija ovih panela ima bolju energetsku efikasnost.

Takođe, CED planira da u svom proizvodnom portfoliu radi i sa fasadnim panelima, koji mogu da se instaliraju nezavisno od namene objekata, bilo da su to rezidencijalni, javni ili komercijalni objekti.

Prednost takvih panela u odnosu na klasične je u tome što oni mogu da potpuno zamene građevinske materijale poput fasada. Mogu biti izvedeni u više boja kako bi se uklopili u eksterijer.

Usluge projektovanja, konsaltinga i samog izvođenja radova oko izgradnje solarnih sistema je povereno kompaniji SDL Energy, koja je na tržištu oko pet godina i koja se bavi razvojnim projektima obnovljivih izvora energije, pre svega iz energije vetra, a u poslednje vreme u saradnji sa CED-om i solarnim elektranama.

CED - SOLAR ENERGY COMPANY
CONTROLES ELECTRICOS DIASA D.O.O.
Cvijićeva 40, 11060 Beograd
Republika Srbija
Telefon + 381 629254292
EMAIL: office@ced-solar.rs
www.ced-solar.rs
SDL ENERGY COMPANY d.o.o.
Dabrobosanska bb, I. Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel. +491722604576 (DE)
Tel. +38766775555 (BiH)
EMAIL: sveco@sdl-energy.com
www.sdl-energy.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti