Budi prilagodljiv, budi nepobediv

Komentari: 0

Za razvoj novih tehnologija, programeru je potreban napredan i moćan računarski sistem.

Advantech sa novim industrijskim računarima serije MIC-7 korisniku nudi veoma moćnu mašinsku opremu, sa velikim izborom I/O interfejsa, prilagodivom ekstenzijom preko različitih standardnih utora i sistemima i-Module i i-Door.

Serija MIC-7 nudi veliki izbor procesora, od početnog nivoa do najvećih kapaciteta. U osnovi MIC-7 korisniku nudi veliki izbor različitih komunikacionih interfejsa, što sistemu omogućava da ujedno radi kao podatkovni interfejs i industrijski kontroler.

Uz upotrebu i-Module i i-Door modula, računar postaje još korisniji kod industrijske automatizacije mašina i uređaja.

Prednosti serije MIC-7

Veliki izbor procesora za optimizaciju aplikacije

Industrijski računar MIC-7 karakteriše veliki izbor procesora Intel® od Atom®, Core™, Pentium®, Celeron® do Xeon® porodice, što korisniku omogućava upotrebu mašinske opreme za različite aplikacije IIoT.

Različiti ekstenzioni moduli

U osnovi MIC-7 sadrži opsežnu paletu različitih I/O interfejsa, ali ponekad to nije dovoljno i korisniku treba više.

Radi lakšeg povezivanja, kod MIC-7 se većina l/O interfejsa nalazi sa prednje strane. Sistem nudi mnoštvo komunikacionih interfejsa i priključenje različitih monitora.

Sa utorom mini PCIe, korisnik dobija dodatnu vrednost, a Door moduli korisniku nude dodatno proširenje.

Inovativni sistem utora

Pored osnovnog računara, korisnik ima mogućnost da proširi mašinsku opremu dodatnim PCIe i PCI utorima, namenjenim mašinskom vidu, zahvatanju podataka i raznim komunikacionim interfejsima.

Moduli sadrže dodatni konektor 12 VDC za napajanje instaliranih kartica. Za odvođenje suvišne temperature u ekstenzionoj jedinici brine ventilator sa funkcijom pametnog upravljanja.

Pored PCIe i PCI utora, u ekstenzionu jedinicu mogu da se instaliraju izdvojive memorijske jedinice za povećanje kapaciteta memorije računara.

Robusni računarski sistem namenjen naprednoj tehnologiji u industriji

MIC-7 je kompaktni, bezventilatorski industrijski računarski sistem koji u osnovi nudi veliki izbor I/O interfejsa.

Radi u okviru intervala temperature od -10 do 50 °C. Robusno kućište koje je planirano kao rashladni sistem, štiti od vibracija i korisniku omogućava nečujan rad.

Namenjeno je za rad u najzahtevnijm industrijskim okruženjima, i to 24/7. Sve ugrađene komponente odgovaraju ekološkim standardima i standardima EMI/EDS elektromagnetnog zračenja te održivosti prenapona do 2kV.

Za više informacija kontaktirajte:

Kolektor Sisteh d.o.o.
Zasavska cesta 95
1231 Ljubljana – Črnuče, Slovenija
T. +386 1 5636 300

www.kolektorsisteh.com
sisteh@kolektor.com


 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti